Людмила Никитина адвокат

Кто-то общался с некой Людмилой Никитиной из быстро займ?
Ви впевнені що це її справжнє ім'я?
Ну,а якщо і є,це щось змінює? Адвокат?
А документи вона як показувала?
Не ведіться...
+Замало інформації Ви надали, що говорила,чим лякала,які статті приписувала??????

Ви впевнені що це її справжнє ім'я?
Ну,а якщо і є,це щось змінює? Адвокат?
А документи вона як показувала?
Не ведіться...
+Замало інформації Ви надали, що говорила,чим лякала,які статті приписувала??????
В Тру коллер подписана так
Три статьи мошенничества, кристальное дело и ТД
Но это мне псевдо капитан полиции говорила
С этой я ещё не общалась
Хотят 90000 грн с 10000 тела
Кинули меня с реструктуризацией весной и я забила на них
Post automatically merged:

Нет такого адвоката. Можете проверить в едином реестре адвокатов Украины
Очередная дурно баба из быстро займ

С этой я ещё не общалась

Я би Вам порадила не спілкуватись, повидалятись всюди, або обмежити доступ. Читати форум,виписувати ,,заучувати..... Навчатись. Багато питань відпадуть самі собою , я самоучка.чоловік не сприйняв моє навчання ,то пішов нах*р.....

Я би Вам порадила не спілкуватись, повидалятись всюди, або обмежити доступ. Читати форум,виписувати ,,заучувати..... Навчатись. Багато питань відпадуть самі собою , я самоучка.чоловік не сприйняв моє навчання ,то пішов нах*р.....
А в суд реально могут подать?

А что у вас с быстро займ?

А в суд реально могут подать?
Так суд ми всі тут чекаємо!!())) Тільки не можна дочекатись. Не говоріть з ними. В мене 23мфо,мама,зять,чоловік(колш) ,ще ніхто не подав до суду прострочки 2-7м. Живу ,піднімаю трьох дітей сама. Студент,першокласниця, п'ятидесятниця. Мама пенсіонер. Мені про них треба думати. А з ними я розберусь в суді. Вже саме найгірше вони мені втворили...
Живіть.....

Так суд ми всі тут чекаємо!!())) Тільки не можна дочекатись. Не говоріть з ними. В мене 23мфо,мама,зять,чоловік(колш) ,ще ніхто не подав до суду прострочки 2-7м. Живу ,піднімаю трьох дітей сама. Студент,першокласниця, п'ятидесятниця. Мама пенсіонер. Мені про них треба думати. А з ними я розберусь в суді. Вже саме найгірше вони мені втворили...
Живіть.....
Возможно суд это выход
Просто бред несёт, что лишение води или исправные работы
Вообще займы это какие дела, не криминальные точно, а какие
Надо ща сегодня почитать статьи

Возможно суд это выход
Просто бред несёт, что лишение води или исправные работы
Вообще займы это какие дела, не криминальные точно, а какие
Надо ща сегодня почитать стзатьи
Це правові відносини. Навіть поліція в це не вмішується. Тільки суд. Прошу Вас читайте форум,тут є все . Шукайте в пошуку. І закони і статті, і поради,і психологічна допомога.........

Це правові відносини. Навіть поліція в це не вмішується. Тільки суд. Прошу Вас читайте форум,тут є все . Шукайте в пошуку. І закони і статті, і поради,і психологічна допомога.........
Спасибо вам
Свекрови такое наговорили, твapu, она в шоке
Успокоила, на время

Мужу позвонили, на 13 дня ждут меня в управлении полиции на очную ставку с адвокатом
Как это понимать?

Спасибо вам
Свекрови такое наговорили, твapu, она в шоке
Успокоила, на время

Мужу позвонили, на 13 дня ждут меня в управлении полиции на очную ставку с адвокатом
Как это понимать?
Это гражданско правовые отношения)
Понимать так, что пора прекращать их слушать и замарачиваться их бредом!!!

Кто-то общался с некой Людмилой Никитиной из быстро займ?
Я спілкувалася, куріца ще та! Начала мені статті говорити, мій чоловік почув(так як він воєнний) розуміється в
С этой я ещё не общалась

Ахаха вона мені тоже приписувала статті, я потім подивилась а таких немає. Тільки вона представилась якийсь там речник прокуратури сказала якийсь свій номер, я забыла в інеті, а цей номер відданий МОРФЛОТУ????д*pa напевно за далеко в заплив зайшла і попутала

Я спілкувалася, куріца ще та! Начала мені статті говорити, мій чоловік почув(так як він воєнний) розуміється в

Ахаха вона мені тоже приписувала статті, я потім подивилась а таких немає. Тільки вона представилась якийсь там речник прокуратури сказала якийсь свій номер, я забыла в інеті, а цей номер відданий МОРФЛОТУ????д*pa напевно за далеко в заплив зайшла і попутала
Оставила вас в покое, как вы с ними договаривались?

Оставила вас в покое, как вы с ними договаривались?
Ни как просто поменяла номера, звонила к маме мама сказала что я уехала за границу, если есть у меня какие кредити договор на адрес проживания и будем говорить, она кинула трубку, все звонки прекратились

Живіть.....
А что именно они вам натворили?

Назад
Угорі