Листи припинилися! Чи надовго це затишшя?

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 1K
Це є на кожній пошті? Навіть якщо це село?

А инн після якого терміну починають робити? Просто я на сьомому місяці вагітності оформляю дородові боюся щоб не списали їх
Если в городе, без проблем, если в селе, едьте в город на почту и орендуйте ящик)

А инн після якого терміну починають робити? Просто я на сьомому місяці вагітності оформляю дородові боюся щоб не списали їх
У каждого индивидуально. У меня срок два годика, ни судов, ни надписей. Просто мониторьте себя в реестрах, почитайте темы по вашим мфо. И готовьтесь рожать, это сейчас ваша основная задача!

У каждого индивидуально. У меня срок два годика, ни судов, ни надписей. Просто мониторьте себя в реестрах, почитайте темы по вашим мфо. И готовьтесь рожать, это сейчас ваша основная задача!
Та родити то вже друга дитина я більше готова чим до тих їхніх инн

Моя перша була на п'ятому місяці.Тут все особисто.

На крайняк в своем селе на почте договоритесь что бы вам мусор не несли домой и никому не отдавали!
А якщо кредити на старе прізвище листи теж на старе вийшла заміж змінила ще поки на нове нічого не було то і оренду робити на старе?

А якщо кредити на старе прізвище листи теж на старе вийшла заміж змінила ще поки на нове нічого не було то і оренду робити на старе?
Наверное, этого не скажу. Это уже на почте вам точно скажут, думаю на такой случай есть предусмотренные варианты....

Та родити то вже друга дитина я більше готова чим до тих їхніх инн

По паспортним данним

Наверное, этого не скажу. Это уже на почте вам точно скажут, думаю на такой случай есть предусмотренные варианты....
Просто нове прізвище світити ніде не хочеться поки ще не пронюхали
А яка кількість МФО у вас якщо не секрет

Назад
Угорі