Листи додому від МФО чи є зараз?

• Автор теми Автор теми Viktoria123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 4K
Скажите а через сколько просрочки перестали жёстко атаковать маму?
В течении месяца не больше!
Потом раз в месяц могли и сейчас иногда вспоминают,но сейчас только когда новым каллам продают,но она не отвечает на их звонки ,поэтому кто именно ей звонит не могу сказать

В течении месяца не больше!
Потом раз в месяц могли и сейчас иногда вспоминают,но сейчас только когда новым каллам продают,но она не отвечает на их звонки ,поэтому кто именно ей звонит не могу сказать
Я надеюсь у меня тоже отстанут от мамы. У меня в ней вся загвоздка остальные как то не кретично.

Кредит плюс прислав смс що відправили лист по місцю реєстрації. Це справді відправили? Чи лякалка?
Що вони там пишуть в тих листах?

Вкладення

• Screenshot_2023-01-19-11-18-52-696_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2023-01-19-11-18-52-696_com.google.android.apps.messaging.webp
    12.6 Кб · Перегляди: 77
Кредит плюс прислав смс що відправили лист по місцю реєстрації. Це справді відправили? Чи лякалка?
Кредит плюс відправляють. Кредит бокс ще шлють, при чому типу, що на вас вже подали в суд , як офіційний позив. Але це підробка)

То макулатура для розжига печки или мангала для шашлыка. Не более

Кредит плюс відправляють. Кредит бокс ще шлють, при чому типу, що на вас вже подали в суд , як офіційний позив. Але це підробка)
Капець. Прийдеться бігти абонскриньку відкривати. А не хто не знае. Можна скриньку відкрити щоб туди тільки листи на може прізвище йшли? А квитанції і на далі додому бабусі приходили?
То макулатура для розжига печки или мангала для шашлыка. Не более
Я это понимаю. У меня по прописке бабушка моя старенькая живёт. Ей то оно зачем.

листи можуть прийти не залежно від того чи прийде смс

єдине смс по якому безумовно можна судити про те, що є чи йде якийсь лист - це меседж від пошти про рекомендоване відправлення

Доброї ночі чи приходять останім часом додому листи від мфо? Якщо так то від якої компанії і якою періодичністю і як зараз з дзвінками близьким? Цікавить всі компанії
Якщо честно то в мене немає дому. тому навряд вони зараз пишуть листи)

Добрый вечер, Брала у них 20 тис, 24 дня в просрочке.сегодня домой пришло письмо. С моим долгом на 10 день просрочки, угрозы, что имеют право подать в суд или продать мой долг. И указали мне на закон цытирую :"на підставі закону 2120-9 про внесення змін до податкового кодексу України та інших законодавчих актів щодо дії норм в період воєнного стану відсотки як нараховувалися так і будуть нараховуватися. Щоб я не думала, що мені їх хтось спише". Комусь іще надходив такий лист?

Добрый вечер, Брала у них 20 тис, 24 дня в просрочке.сегодня домой пришло письмо. С моим долгом на 10 день просрочки, угрозы, что имеют право подать в суд или продать мой долг. И указали мне на закон цытирую :"на підставі закону 2120-9 про внесення змін до податкового кодексу України та інших законодавчих актів щодо дії норм в період воєнного стану відсотки як нараховувалися так і будуть нараховуватися. Щоб я не думала, що мені їх хтось спише". Комусь іще надходив такий лист?
У кого брали?

Так приходила така сама макулатура, таке саме тіло. Закрив за тіло на 120 день протермінування.

Селфи кредит прислал на 24 день просрочки тоже сейчас

Деньги емть, жду писем, не шлют:(Так хочу что-то закрыть за тело:)

Назад
Угорі