Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Они отбитые это правда,жизни никому не дадут.Я с ними общалась по телефону,они сказали ,что им все платят,они достанут всех.Тільки що такий заряд нeгативу получила від батьків.Прислали Кeшбeрі листа,що приідуть зроблять опис майна!Батькам пояснити нічого нe змогла,тупо вeрeск,обзивання...
После 40+ дней улетят н а х и будут просить тело.Они отбитые это правда,жизни никому не дадут.Я с ними общалась по телефону,они сказали ,что им все платят,они достанут всех.
Как вы их терпели 7 месяцев?Письма любят писать.Каждую неделю присылали. Автопрозвон был... Не общалась, присылали долго смс, всякие угрозы-описанием майна. приватним нотариусом. Через 7 месяцев предложили тело.Вообще никак не реагировала и не писала ответы и не беседовала. А писем будет много, арендуйте ящик на почте, чтоб родители не читали всякий бред, себя не накручивали и на вас кричать не будут.
Да,но за это время мозг вынесут всем.После 40+ дней улетят н а х и будут просить тело.
8м ,живу,бо змінила сімку.. листи вже навіть листоноша не приносить . Тільки рекомендовані...Они отбитые это правда,жизни никому не дадут.Я с ними общалась по телефону,они сказали ,что им все платят,они достанут всех.
Я вот тоже думаю сменить симку,надоели они мне все.9 месяцев трезвонят уже.8м ,живу,бо змінила сімку.. листи вже навіть листоноша не приносить . Тільки рекомендовані...
На листі печать є? Бо в мене нема. Скажітт що були на консультації у юриста Головко і партнери вам сказали що це брехня. Займ беззалоговий по-перше, по друге вони до ваших боргів немають ніякого відношення взагалі і не тільки батьки а і чоловік. А листами і звонками ну якщо їм дзвонять хочуть з вас більшої оплати ніж ви винні. Спробуйте. А якщо не допоможе, просто почекайте наберіться терпіння і почекайте. І головне ні в якому разі не нервуйте. Ось побачите скоро будете про це згадувати і дивуватися для чого стільки нервів витратили.Тільки що такий заряд нeгативу получила від батьків.Прислали Кeшбeрі листа,що приідуть зроблять опис майна!Батькам пояснити нічого нe змогла,тупо вeрeск,обзивання...
О,то у Вас залізні нерви))) я витримала 4мЯ вот тоже думаю сменить симку,надоели они мне все.9 месяцев трезвонят уже.
Дякую за підтримкуНа листі печать є? Бо в мене нема. Скажітт що були на консультації у юриста Головко і партнери вам сказали що це брехня. Займ беззалоговий по-перше, по друге вони до ваших боргів немають ніякого відношення взагалі і не тільки батьки а і чоловік. А листами і звонками ну якщо їм дзвонять хочуть з вас більшої оплати ніж ви винні. Спробуйте. А якщо не допоможе, просто почекайте наберіться терпіння і почекайте. І головне ні в якому разі не нервуйте. Ось побачите скоро будете про це згадувати і дивуватися для чого стільки нервів витратили.
У мене вже 62 не просять. Можливо індивідуальний підхід?))))После 40+ дней улетят н а х и будут просить тело.
Будь ласка.Дякую за підтримку
Дякую ВамДля мeнe цe багато чого значитьБудь ласка.
Тримайтесь. Я вас підтримаю. Якщо що пишіть можемо навіть зустрітись. Я впевнена мого оптимизму вистачить на всіх. Для початку зупиніться визнайте це сталося. Все. Життя триває далі. А те що вони пишуть і по телефону говорять це просто буковки циферки і їх фантазія. Може в них дитинство важке було от вони і зриваються для самоствердження.
дякую за пораду,я так і зроблюПисьма любят писать.Каждую неделю присылали. Автопрозвон был... Не общалась, присылали долго смс, всякие угрозы-описанием майна. приватним нотариусом. Через 7 месяцев предложили тело.Вообще никак не реагировала и не писала ответы и не беседовала. А писем будет много, арендуйте ящик на почте, чтоб родители не читали всякий бред, себя не накручивали и на вас кричать не будут.
Ну....долговато у вас очень.Вы ничего никогда им платили?У мене вже 62 не просять. Можливо індивідуальний підхід?))))
Було 3 пролонгації. Потім через їх дикиі дзвінки відпало бажання.Ну....долговато у вас очень.Вы ничего никогда им платили?
А вообще ))еще чуть чуть подождите)
Із 3000 вже майже 8000 нарахували.Було 3 пролонгації. Потім через їх дикиі дзвінки відпало бажання.
Вы его закрылиПисьма любят писать.Каждую неделю присылали. Автопрозвон был... Не общалась, присылали долго смс, всякие угрозы-описанием майна. приватним нотариусом. Через 7 месяцев предложили тело.Вообще никак не реагировала и не писала ответы и не беседовала. А писем будет много, арендуйте ящик на почте, чтоб родители не читали всякий бред, себя не накручивали и на вас кричать не будут.
Возможно из за пролонгации вам больше дней звонят.У меня робот улетел на 40 й день.Було 3 пролонгації. Потім через їх дикиі дзвінки відпало бажання.
Із 3000 вже майже 8000 нарахували.