Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тому що вся сумма якщо вона менша чим щомісячний платіж просто іде в нікуда ...Сьогодні звову пумб погрожував виконавчим провадженням, бо не достатньо коштів вношу по кредитній заборгованісті
не, в мене договір закінчився, просто при сплаті, зменьшується сума, але їм це не достатньо, треба погасити усю суму зразу, а не по 200 або 1000 сплачувати кожного місяцяТому що вся сумма якщо вона менша чим щомісячний платіж просто іде в нікуда ...
Мало кого цікавить що вони хотять,якщо сумма зменшується і ніякі відсотки не нараховуються тоді добрене, в мене договір закінчився, просто при сплаті, зменьшується сума, але їм це не достатньо, треба погасити усю суму зразу, а не по 200 або 1000 сплачувати кожного місяця
так погрожують ВПМало кого цікавить що вони хотять,якщо сумма зменшується і ніякі відсотки не нараховуються тоді добре
То їхня робота ,ВП тільки по рішенню судатак погрожують ВП
Мне тоже такое приходило, но никто пока в суд не подалДобрый день . Кто подскажет,как реагировать? И пойдут ли в суд или нет ?
Щоб ВП відкрити,потрібно суд виграти. Чи є рішення суду?так погрожують ВП
є тільки дзвінки від пумб, більше нічогоЩоб ВП відкрити,потрібно суд виграти. Чи є рішення суду?
А у мене ще й смс у вайбер.є тільки дзвінки від пумб, більше нічого
ну в мене той номер взагалі, но який телефонують, синаА у мене ще й смс у вайбер.
Виконавці відкривають ВП зараз,коли ВНН заборонені на не завірених нотаріально договорах,тількі якщо є виконавчий лист з суду на їхню користь.може я не так пишу, можуть же стягувати і без суду, якщо віддадуть виконавцю, чи я щось не так розумію?
Не можуть..під час дії військово стану вп тільки по рішенню судаможе я не так пишу, можуть же стягувати і без суду, якщо віддадуть виконавцю, чи я щось не так розумію?
ну в мене той номер взагалі, но який телефонують, сина
і ще та сімка в кнопочному телефоні
Я сегодня у них счёт открыл, но при этом закрыл сразу Приват, Моно и А-БанкСьогодні звову пумб погрожував виконавчим провадженням, бо не достатньо коштів вношу по кредитній заборгованісті
мне моно нервы не очень треплет, а в привате кредитній лимит 0Я сегодня у них счёт открыл, но при этом закрыл сразу Приват, Моно и А-Банк![]()
А мне они просто все надоели. Решил попробовать что-то новое )мне моно нервы не очень треплет, а в привате кредитній лимит 0
У меня лимит везде ноль.мне моно нервы не очень треплет, а в привате кредитній лимит 0
у меня в моно 4400, немного вношу,обязательный и уменьшаю лимитА мне они просто все надоели. Решил попробовать что-то новое )
У меня лимит везде ноль.
Я тоже так делал. Вносил и сам себе уменьшал лимит, пока не смог поставить 0 грн. Удачиу меня в моно 4400, немного вношу,обязательный и уменьшаю лимит
спасибоЯ тоже так делал. Вносил и сам себе уменьшал лимит, пока не смог поставить 0 грн. Удачи![]()