Лист Вимога от банка пумб

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 2K
Сьогодні звову пумб погрожував виконавчим провадженням, бо не достатньо коштів вношу по кредитній заборгованісті

Сьогодні звову пумб погрожував виконавчим провадженням, бо не достатньо коштів вношу по кредитній заборгованісті
Тому що вся сумма якщо вона менша чим щомісячний платіж просто іде в нікуда ...

Тому що вся сумма якщо вона менша чим щомісячний платіж просто іде в нікуда ...
не, в мене договір закінчився, просто при сплаті, зменьшується сума, але їм це не достатньо, треба погасити усю суму зразу, а не по 200 або 1000 сплачувати кожного місяця

не, в мене договір закінчився, просто при сплаті, зменьшується сума, але їм це не достатньо, треба погасити усю суму зразу, а не по 200 або 1000 сплачувати кожного місяця
Мало кого цікавить що вони хотять,якщо сумма зменшується і ніякі відсотки не нараховуються тоді добре

може я не так пишу, можуть же стягувати і без суду, якщо віддадуть виконавцю, чи я щось не так розумію?
А у мене ще й смс у вайбер.
ну в мене той номер взагалі, но який телефонують, сина
і ще та сімка в кнопочному телефоні

може я не так пишу, можуть же стягувати і без суду, якщо віддадуть виконавцю, чи я щось не так розумію?
Виконавці відкривають ВП зараз,коли ВНН заборонені на не завірених нотаріально договорах,тількі якщо є виконавчий лист з суду на їхню користь.

ну в мене той номер взагалі, но який телефонують, сина
і ще та сімка в кнопочному телефоні
Не можуть..під час дії військово стану вп тільки по рішенню суда

Я сегодня у них счёт открыл, но при этом закрыл сразу Приват, Моно и А-Банк :)

мне моно нервы не очень треплет, а в привате кредитній лимит 0
А мне они просто все надоели. Решил попробовать что-то новое )
мне моно нервы не очень треплет, а в привате кредитній лимит 0
У меня лимит везде ноль.

а вот с пумб проблемы, по кредитной карте проценты уже больше тела , ну и еще кредит, где проценты не начисляют, но не довольны суммой, которую я каждый месяц плачу
Я тоже так делал. Вносил и сам себе уменьшал лимит, пока не смог поставить 0 грн. Удачи :)
спасибо

Мені сьогодні також такий лист прийшов, хоча в УБКІ цей кредит має статус "списаний"

Назад
Угорі