лист від укркредитфінанс, що подали до суду

• Автор теми Автор теми Oxik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 3K
Доброго дня, забрала сьогодні лист з пошти від укркредитфінанс, про те що подали до суду, тіло 12000, з відсотками 40+ , в мене паніка, що робити
Це у вас ще декілька місяців протермінування і вже до суду подали?

Це у вас ще декілька місяців протермінування і вже до суду подали?
В червні взяла 12.400, пролонгувала 3 місяці, потім через а.о захист вирішувала питання, незнаю чим вони займалися, але від к.к ні дзвінка ні смс, а тут лист про позов до суду, на тобі маєш, 3 місяці без проплат і відсотки казкові

В червні взяла 12.400, пролонгувала 3 місяці, потім через а.о захист вирішувала питання, незнаю чим вони займалися, але від к.к ні дзвінка ні смс, а тут лист про позов до суду, на тобі маєш, 3 місяці без проплат і відсотки казкові
Я теж отримав листа але по електронці і в мене 6 сторінок. Браві також в червні.

Сума велика? Що плануєте робити?
7000 тіла а всього заборгованості 20+. А от що робити поки не знаю. Вивчаю документи. Тут знаю що у суда е і свої плюси, думаю як їх зробити більше.

7000 тіла а всього заборгованості 20+. А от що робити поки не знаю. Вивчаю документи. Тут знаю що у суда е і свої плюси, думаю як їх зробити більше.
В мене трохи більше) чекаю відповіді юриста, надіюся що все буде ок, не хочеться мати справу з судом і про ті мфо забути як про страшний сон

Так, до того мала справу з Захист, 4 місяці по 4 тисячі, незнаю за що
Тепер потрібно розірвати з ними договір, але чую що вони так просто не відстанутьбо за цей місяць я оплачувати не планую, немає за що

Останнє редагування:

Тепер потрібно розірвати з ними договір, але чую що вони так просто не відстанутьбо за цей місяць я оплачувати не планую, немає за що
А ви хоть щось читали на форумі?

Про Захист? Пізно прочила(
А я вирішив без юристів. Хай їм щастить. Все одно їм суд гірше ніж так домовитись. Трохи почитав закони та виконавчи впровадження. По закону даже якщо вони заблокують картки то це не сильно мені нашкодить, та розблокую за пару неділь)

А я вирішив без юристів. Хай їм щастить. Все одно їм суд гірше ніж так домовитись. Трохи почитав закони та виконавчи впровадження. По закону даже якщо вони заблокують картки то це не сильно мені нашкодить, та розблокую за пару неділь)
Як вирішували? Чим закінчилося?
Як вирішували? Чим закінчилося?
Чи ви в процесі?

Назад
Угорі