лист від укркредитфінанс, що подали до суду

• Автор теми Автор теми Oxik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 3K
Admin, просто як двері.

Раніше не нараховували зайвого? Завжди.
Законодавство суттєво змінилось? Ні.

Кредитор (позивач) має доказати у судовій справі:
  1. Укладення кредитного договору
  2. Надання коштів в кредит.
  3. Якщо було відступлення права вимоги: дійсність такого права та докази відступлення.
Розрахунок боргу - це похідна функція. Так, треба аналізувати строк кредитування та розрахунку. Але що досліджувати, якщо не доведені пункти 1-3 вище?
Так було і буде.

Admin, просто як двері.

3. Якщо було відступлення права вимоги: дійсність такого права та докази відступлення.
Розрахунок боргу - це похідна функція. Так, треба аналізувати строк кредитування та розрахунку. Але що досліджувати, якщо не доведені пункти 1-3 вище?
Так було і буде.
тобто якщо вже перші три пункти доведені, то далі вже варіант статей 11 і 18 цивільного кодексу і сподіватись на адекватність судді.....

Admin, просто як двері.

Так було і буде.
так то воно так)))
але сам знаєшь, що укладення договору - майже 80% доведено (не треба про експертизу пліз))))
кошти = довідка від якихось "вейфопей" і тд, і готово.

аналізувати сток кредитування? так він і є 300 днів)))

Tarass, ще з тобою сперечатись 😂
Так, усе індивідуально.
В суді висновки по обставинах та доказах не робляться окремо. Все в одному рішенні)
Є 300... Немає 300... Договір читай, і буде тобі щастя 😅

Tarass, ще з тобою сперечатись 😂
Так, усе індивідуально.
В суді висновки по обставинах та доказах не робляться окремо. Все в одному рішенні)
Є 300... Немає 300... Договір читай, і буде тобі щастя 😅
не треба зі мною)))
в суді))))
дякую за пораду...але "чиста теорія" чомусь, доволі часто, розбивається о "брудну реальність"

roman_lviv1986, які саме факти (обставини) встановлені за пунктами 1-3?
та я в теорії.... На мене ще поки нема позовів...... Просто недавні рішення на користь споживача по таких договорах якраз таки базувались на статтях 11 і 18 ЦК.... При чому саме КК подавали до суду....

Tarass, в мене у справах по Діджи % нараховані за 2-3 роки у справах.
Так що використовую)
та я в теорії.... На мене ще поки нема позовів...... Просто недавні рішення на користь споживача по таких договорах якраз таки базувались на статтях 11 і 18 ЦК.... При чому саме КК подавали до суду....
Ви самі ці статті ЦК читали?
Чи там відбулась глобальна революція в цивільному праві?

Tarass, в мене у справах по Діджи % нараховані за 2-3 роки у справах.
Так що використовую)
яке відношення Діджики мають до кредиткаси?)))
банківські договори до договорів з мфо?))))

в тому то і фішка, що у КК строк кредитування 300 днів, і вони просять стягунти відсотки за ці 300 днів)))
Ви самі ці статті ЦК читали?
Чи там відбулась глобальна революція в цивільному праві?
це не ЦК, це ЗУ "Про своживче кредитування"/ "Захист прав споживачів")))

в тому то і фішка, що у КК строк кредитування 300 днів, і вони просять стягунти відсотки за ці 300 днів)))
Ну то нехай просять)
Я питаю, що в глобальному змінилось.
це не ЦК, це ЗУ "Про своживче кредитування"/ "Захист прав споживачів")))
А тут в статтях 11 та 18 що нового?
І дописувач вище вказав саме ЦК.

Народ, ви тут сперечайтеся, але є шанси вилізти з того болота?
Дав Бог розуму зв'язатися з тими шарагами🤬

Народ, ви тут сперечайтеся, але є шанси вилізти з того болота?
Дав Бог розуму зв'язатися з тими шарагами🤬
Звичайно є. Кожен вилазить по своєму. Хтось чекає пропозицій за тіло,хтось чекає коли в суд подадуть. Всі по різному. На форумі дуже багато історій реальних людей. Головне,мізками вилізти.

Звичайно є. Кожен вилазить по своєму. Хтось чекає пропозицій за тіло,хтось чекає коли в суд подадуть. Всі по різному. На форумі дуже багато історій реальних людей. Головне,мізками вилізти.
Були б мізки, не брала б грошей в них, а так походу немає(😛

Нічого,почитаєте,виберете свій шлях і мізки стануть на місце,як кажуть ,розвидніється.
Та в мене лише один шлях з КК, через суд, за це я найбільше переживаю бо сума не маленька

Та в мене лише один шлях з КК, через суд, за це я найбільше переживаю бо сума не маленька
Юристи допоможуть пройти цей шлях,але тількі форумські. Їм можна довіритись. І на форумі Вам відповідь дадуть.

Назад
Угорі