Лишили лицензии Нові кредити .

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 3K
А

у Вас тільки один кредит? Просто може то хто інший? Чи вони представилися?
Це вони сто відсотків там нахабний зразу менеджер був . Коли попросила реквізити зразу чогось смс прйишла

Це вони сто відсотків там нахабний зразу менеджер був . Коли попросила реквізити зразу чогось смс прйишла
Таке буває. Мені колись теж телефонував, як він репрезентував себе, юридичний керівник юридичного департаменту. Після нетривалої дискусії та відсилання юридичного керівника на {тоді ще кораблів не було}, мені теж прийшло повідомлення)

що цікаво, то вони дзвонили мені декілька хвилин назад та пропонували кредит. я то у них взагалі в чорному списку та й їм начебто ліцензію забрали, а вони щось пропонують.... шахраї!!!!!!

Нові кредити, то ше та ланоконтора, прислав мені той Віктор, що уже по хорошому не буде, тоже мені, як ото воно мені окрім погроз, щось пропонувало, із фейсбука достало всіх друзів і обзвонило їх, нагло, грубо і па рускі, кума його послала звісно, і мені розповіла, що воно каже, назвав їй суму 27к, і що я ховаюся від нього, і що її він знайшов через фейсбук в моїх друзях.

Нові кредити, то ше та ланоконтора, прислав мені той Віктор, що уже по хорошому не буде, тоже мені, як ото воно мені окрім погроз, щось пропонувало, із фейсбука достало всіх друзів і обзвонило їх, нагло, грубо і па рускі, кума його послала звісно, і мені розповіла, що воно каже, назвав їй суму 27к, і що я ховаюся від нього, і що її він знайшов через фейсбук в моїх друзях.
А профіль закритий у вас?

Так друзей в фб не видно, даже в открытых профилях)) Кого он там нашел то?)

Возможно по лайкам)) Зашла к посторонним людям, то их друзей не видно)))
Навіть не хочу думати як вони це роблять, може там танці з бубном, хороводи, метод дикції, хто їх знає, але воно переплюнуло швидко гроші))))

А профіль закритий у вас?
От в тому то і дивина що закритий, і був ще давно закритий, і лєвих я нікого не добавляла, но якщо він скачав усіх то флаг йому в руки я з 98 відсотками тих друзів давно не спілкуюся)
Варіантів інших і немає))) но до якогось фе від них вони мене уже морально підготували ???

А вони представлялися з якої вони мфо ?
Сума тільки у них така, а так по борзому тільки вони зі мною спілкувалися, третім особам, воно не представляється зразу стартує, про суму і кому передати інфу, а я ще по свіжим слідам пам'ятаю хто що з них хоче)

А яка у вас просторочка у них?
А яка у вас просторочка у них
Сума тільки у них така, а так по борзому тільки вони зі мною спілкувалися, третім особам, воно не представляється зразу стартує, про суму і кому передати інфу, а я ще по свіжим слідам пам'ятаю хто що з них хоче)
тобто борзоту вмикає тільки з вами ?
З іншими воно норм говорило ?без хамства і тд

Назад
Угорі