Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вітаю!Лишилось 5 мфо
Смартівей
Ваша готівочка
Єврогроші
Майкредіт реструктуризація
Клай
Поздравляю!!!!!!, а остальные выплотили или проданы каламЛишилось 5 мфо
Смартівей
Ваша готівочка
Єврогроші
Клай
Вітаю! У мене теж 5,але один із них у Таліон + і Бистрозайм-словесна реструктуризація. На сьогодні загальна сума зі штрафами,пенею,відсотками-70000. Мені немає чому радіти.Лишилось 5 мфо
Смартівей
Ваша готівочка
Єврогроші
Клай
Почему нечему, у вас всего 5м.ф.о)))Вітаю! У мене теж 5,але один із них у Таліон + і Бистрозайм-словесна реструктуризація. На сьогодні загальна сума зі штрафами,пенею,відсотками-70000. Мені немає чому радіти.
Старый еврейский анекдот: Ночью,Абрам ворочается, не может уснуть. Сара спрашивает, что случилось? Абрам говорит,что должен соседу денег. Сара стучится в стену, кричит: Фима!!! Тебе Абраша денег должен? Из-за стены голос: Да!Вітаю! У мене теж 5,але один із них у Таліон + і Бистрозайм-словесна реструктуризація. На сьогодні загальна сума зі штрафами,пенею,відсотками-70000. Мені немає чому радіти.
Анекдот смішний. Але ж такого не станеться. Хіба що у сні.Старый еврейский анекдот: Ночью,Абрам ворочается, не может уснуть. Сара спрашивает, что случилось? Абрам говорит,что должен соседу денег. Сара стучится в стену, кричит: Фима!!! Тебе Абраша денег должен? Из-за стены голос: Да!
Сара: Так вот,он тебе их не отдаст!... Поворачивается к Абраму,и говорит: Спи Абраша, пусть теперь он не спит...
Спите спокойно,и ждите, пока один нолик не исчезнет из суммы, потом будете подумать)))
вот и спите до того времени пока нолик не исчезнет?Анекдот смішний. Але ж такого не станеться. Хіба що у сні.
Все станется))) Тут принцип ящерицы- рано или поздно отбросят хвост, чтобы спасти тело)Анекдот смішний. Але ж такого не станеться. Хіба що у сні.
Ну да. Було десь 15. А тепер совість мучає,що свою сім'ю загнала в ще більші борги. А ще,щоб погасити їх, продала свою земельну ділянку,влізла ще в один банківський кредит. Ще й гроші взяла,які були на виплату за будинок. Переплатила дуже багато. Короче борг за будинок був би повністю погашений. А тепер що...Якби раніше знала,що не треба дарувати їм такі великі гроші,що можна вчинити по - іншому. Чому раніше не знайшла цей форум?!!!Почему нечему, у вас всего 5м.ф.о)))
Так і зроблю. ???вот и спите до того времени пока нолик не исчезнет?
Ну вот вы все потеряли (( очень жаль(( и что после этого хотите платить им? Все их проценты?Ну да. Було десь 15. А тепер совість мучає,що свою сім'ю загнала в ще більші борги. А ще,щоб погасити їх, продала свою земельну ділянку,влізла ще в один банківський кредит. Ще й гроші взяла,які були на виплату за будинок. Переплатила дуже багато. Короче борг за будинок був би повністю погашений. А тепер що...Якби раніше знала,що не треба дарувати їм такі великі гроші,що можна вчинити по - іншому. Чому раніше не знайшла цей форум?!!!
Ні,звичайно. По-перше, вже я ненастільки злякана,бо знаю: що до чого. По-друге, грошей уже немає для них. Можливо, вдасться повернути хоть якісь гроші. У мене є надія.Ну вот вы все потеряли (( очень жаль(( и что после этого хотите платить им? Все их проценты?
Я тоже поначалу дофига заплатила. С пенями, штрафами, со всеми ихними потщотами.Уже один суд прошел, и надпись. Вообщем должна еще осталась)))Ну да. Було десь 15. А тепер совість мучає,що свою сім'ю загнала в ще більші борги. А ще,щоб погасити їх, продала свою земельну ділянку,влізла ще в один банківський кредит. Ще й гроші взяла,які були на виплату за будинок. Переплатила дуже багато. Короче борг за будинок був би повністю погашений. А тепер що...Якби раніше знала,що не треба дарувати їм такі великі гроші,що можна вчинити по - іншому. Чому раніше не знайшла цей форум?!!!
Так і зроблю. ???
Нас таких багато.Я тоже поначалу дофига заплатила. С пенями, штрафами, со всеми ихними потщотами.Уже один суд прошел, и надпись. Вообщем должна еще осталась)))
ОплаченіПоздравляю!!!!!!, а остальные выплотили или проданы калам
когда будет 4 не забудьте на проинформироватьЛишилось 5 мфо
Смартівей
Ваша готівочка
Єврогроші
Клай
И чему вы радуетесь? Что отдали свои деньги непонятным шарагам ?????Лишилось 5 мфо
Смартівей
Ваша готівочка
Єврогроші
Клай
Молодец! А сколько было и за какой срок оплатили?Оплачені