Лишение родительских прав и алименты

• Автор теми Автор теми Тата2015
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 320
  • Перегляди Перегляди 9K
возможно если точно есть уверенность бесперспективности по оф.алиментам или другой фин.помощи
Лишение родительских прав не освобождает от материальной ответственности по отношению к ребенку, алименты, наследство и т.д.

Если вы с бывшим договоритесь например, ты соглашаешься с лишением родительских прав, а я не продаю на алименты, вообще просто будет...
вчера был согласен, сегодня нет. Сказал, что не будет отказываться от собственного ребенка))) сказал тот, что не видел ее годами)))

вчера был согласен, сегодня нет. Сказал, что не будет отказываться от собственного ребенка))) сказал тот, что не видел ее годами)))
Ну так сделайте ему приятное, подайте на алименты. Пусть порадуется.

А алименты? Условие алименты или лишение?)
Щось вже втретє тему гортаю а конкретики від Искатель нема
Читайте между строк

Інвалідність є різна.. комусь на війні руку відірвало - так він інвалід, та на виховання дитини це не впливає. Хтось курив 4 роки спайс і запивав горілкою.. він теж інвалід, але в силу тих обставин його можна позбавити бат. прав, бо кукушка злетіла і вже не повернеться ніколи
Ну тогда вы дублируете свои пункты. Это раз. Во-вторых, никто ТС не выдаст,, довідки" о состоянии бывшего мужа(это чужой человек для неё). В-третьих, лишить может только суд, а никакие бумаги автор не должен собирать.

Ну тогда вы дублируете свои пункты. Это раз. Во-вторых, никто ТС не выдаст,, довідки" о состоянии бывшего мужа(это чужой человек для неё). В-третьих, лишить может только суд, а никакие бумаги автор не должен собирать.
Ок, значить ТС прийде в суд з пустими руками?
Скаже позбавте батьківських прав бо він такий сякий?
Без жодного папірця? Чи наведених фактів в заяві які суд може перевірити?
Якби так легко було позбавити батьківських прав - тоді це явище було б масове

Йклмн, ну чого ви такий впертий???? Ааа? Йде ТС в садочок, перере Папірець що дитиною займається тільки мати, батько не цікавиться, участі у вихованні не бере і т.д.
Ну що???? Є вже один папірець????))) А?) Йде в іншу інстанцію, бере подібний папірець і так по ланцюжку...)

Фізична особа може бути визнана судом недієздатною, якщо вона внаслідок хронічного, стійкого психічного розладу не здатна усвідомлювати значення своїх дій та (або) керувати ними. Порядок визнання фізичної особи недієздатною встановлюється Цивільним процесуальним кодексом України.

Не так. Суд уже будет требовать направить им документы. Или типа она приходит в наркодиспансер и говорит,, дайте мне справку о зависимости моего бывшего мужа, с которым я развелась 4 года назад"). Кстати, я живу в Волынской области последние несколько лет, а сам с Запорожской). Меня очень позабавил ваш пост, что чем дальше на восток, тем более распространено насилие в отношении женщин)

Фізична особа може бути визнана судом недієздатною, якщо вона внаслідок хронічного, стійкого психічного розладу не здатна усвідомлювати значення своїх дій та (або) керувати ними. Порядок визнання фізичної особи недієздатною встановлюється Цивільним процесуальним кодексом України.
Це не є підставою позбавлення батьківських прав!!!! :dash1:

Йклмн, ну чого ви такий впертий???? Ааа? Йде ТС в садочок, перере Папірець що дитиною займається тільки мати, батько не цікавиться, участі у вихованні не бере і т.д.
Ну що???? Є вже один папірець????))) А?) Йде в іншу інстанцію, бере подібний папірець і так по ланцюжку...)
Садочок підтирає дитинці дупку, але аж ніяк не видає довідки про те чи тато займається дитиною

Меня очень позабавил ваш пост, что чем дальше на восток, тем более распространено насилие в отношении женщин)
Дану тезу мені озвучило багато людей, які там бували в різні часи і при різних обставинах

Та ну масовим би воно точно не було....треба іти до юриста на консультацію по цим питанням і запитувати що треба для цього.....А що ми тут гадаємо.....

Садочок підтирає дитинці дупку, але аж ніяк не видає довідки про те чи тато займається дитиною
От чесно, на даному етапі дискусії я би на вашому місці тихенько почав мовчати, а ви і надалі наполегливо показуєте ще більше свою ду..., ой, некомпетентність...

Назад
Угорі