Щоденник Лише одне МФО, підкажіть з досвіду, як краще вийти із ситуації.

• Автор теми Автор теми Анна_струс
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 648

Анна_струс

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Анна_струс не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Знаю багато історій, в яких у людей по 10-15 мфо. Не уявляю як складно мені могло б бути, якщо від єдиного хочеться повіситись…

Кредит плюс - 15.000, наразі прострочка у 31.000.
Перестала брати слухавку і одразу почали дзвонити на роботу і директору напряму, від цього неможливо бути врівноваженою.

Одного разу списали всю зарплатню. Дуже страшно. Пропонують 30% знижки, тобто заплати зараз 11 тисяч, і вийдеш із прострочки, але то неможливо..

Впринципі у змозі позичити тіло кредиту, або частково платити, але мене не чують.

Зо робити, підкажіть, будь-ласка 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Знаю багато історій, в яких у людей по 10-15 мфо. Не уявляю як складно мені могло б бути, якщо від єдиного хочеться повіситись…

Перестала брати слухавку і одразу почали дзвонити на роботу і директору напряму, від цього неможливо бути врівноваженою.

Одного разу списали всю зарплатню. Дуже страшно. Пропонують 30% знижки, тобто заплати зараз 11 тисяч, і вийдеш із прострочки, але то неможливо..

Впринципі у змозі позичити тіло кредиту, або частково платити, але мене не чують.

Ждите. Они тело предлагают. И даже могут разбить на части.

Перевипустіть карту, щоб не списали знову зарплату. Просрочка пів року, вже пропонують пів тіла. Але чомусь почали ДУЖЕ активно наярювати з сьогоднішнього дня, може кінець місяця на них так вплинув. Але просто чекайте, і будуть цікаві пропозиції, але і дзвінків буде багато.

Ждите. Они тело предлагают. И даже могут разбить на части.
Звонки все принимать лучше?
Перевипустіть карту, щоб не списали знову зарплату. Просрочка пів року, вже пропонують пів тіла. Але чомусь почали ДУЖЕ активно наярювати з сьогоднішнього дня, може кінець місяця на них так вплинув. Але просто чекайте, і будуть цікаві пропозиції, але і дзвінків буде багато.
На дзвінки відповідати?

Звонки все принимать лучше?

На дзвінки відповідати?
Не спілкуйтесь взагалі.Уже обзвонили,і нагадали де могли....начальству поясніть як є.
І чекайте.Чим сильніший буде ваш ігнор,тим швидше запропонують нормальні умови.

На дзвінки сенсу відповідати нема. У них ви на продзвоні, звонілок там мільйон, будуть дзвонити та росказувати одне й теж із разу в раз + погрожувати та маніпулювати)
Якшо хочете платити - платіть, не хочете або нема чім - повний мороз. Домовитись не вийде, максимум реструктуризація на дибільних умовах.
Запам'ятайте одне, відносно "вигідні" умови з цими ішаками настають тільки тоді коли їх знатно проморозили та дали зрозуміти, шо вони нічого не отримають. Ніяк інакше.

Просрочка пів року, вже пропонують пів тіла. Але чомусь почали ДУЖЕ активно наярювати з сьогоднішнього дня, може кінець місяця на них так вплинув.
не, другое повлияло
Мощная магнитная буря накроет Землю 29 октября. По данным специалистов, геошторм с К-индексом 7 начнется вечером в воскресенье и продлится почти три дня.

не, другое повлияло
Мощная магнитная буря накроет Землю 29 октября. По данным специалистов, геошторм с К-индексом 7 начнется вечером в воскресенье и продлится почти три дня.
Вчора на цей час мав вже 50+ дзвінків. Сьогодні жодного ще не отримав)

брав 8к нарахували 50к,. Спочатку з ними спілкувався, потім зрозумів що це немає сенсу, включив ігнор через 3 місяці запропонували тіло

Закрила за 3600 гривень замість 6000 тіла через рік прострочки.

За 7500 закроете со временем. Про карту вам уже выше написали тоже.

Вчора пришла пропозиція за 90% від тіла. Зайшов в лк а там дійсно висить акція, скористувався, закрив. Просрочка в районі 4-5 місяців.

брав 8к нарахували 50к,. Спочатку з ними спілкувався, потім зрозумів що це немає сенсу, включив ігнор через 3 місяці запропонували тіло
Як часто і кому телефонували при цьому? Мені не дуже часто дзвонять, два місяці пройшло, але я певний час слухавку брала..(

Назад
Угорі