MoneyVeo Лякалка від Moneyveo

• Автор теми Автор теми Pavel987
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 3K
Аж ніяк ні) а чи змінилось щось в моєму житті? - так! імунітет до їх методів, апетитів і амбіцій..
Як продаж вашого договору зміцнив ваш імунітет? Вони щось запропонували, або відмовили в чомусь, або щось зробили, що не зробили мфо до продажу? Просто цікаво і все.

Чи варто зараз з ними зв'язуватися, якщо немає коштів?
Чи варто почекати вигідної пропозиції? Вони взагалі йдуть на них?
Я вам скажу так, якщо вам скучно можете і поспілкуватись, ті хто з вами будуть розмовляти зовсім нічого не вирішують

Як що немає коштів ,то взагалі немає про що вести розмову ,чекайте ,пропозицій буде мульйон ,але ! це все індивідуально ,залежить від договору ,від пролонгації ,від того як стануть зірки над Вашою головою

І що ? Ви злякалися ,чи щось змінилося в Вашому житті ,від них теж будуть пропозиції
Ну тоді буду чекати. Я по суті і так не думала їм відповідати, а тепер переконалася. Дякую.

Как сейчас себя ведут манивео? 1 раз в декабре пролонгировать, сейчас нет денег. Агрессивнее чем Е-гроши?

Как сейчас себя ведут манивео? 1 раз в декабре пролонгировать, сейчас нет денег. Агрессивнее чем Е-гроши?
Моє оточення вони не турбували, мені пару листів на електронку прийшло, чи дзвонили не знаю, бо багато хто дзвонить. А через місяць, може трошки більше, продали Таліону.

Моє оточення вони не турбували, мені пару листів на електронку прийшло, чи дзвонили не знаю, бо багато хто дзвонить. А через місяць, може трошки більше, продали Таліону.
Будем смотреть, на пролонгацию надо было 6к, списывался с ними. Попросил сделать пролонгацию чутка меньше, отказали. Ну, увы, так я не вывожу.

Если согласитесь и не выполните обязательства -= не будут конечно
Ладно, давно это было, да и писала без указания договора и с левой почты (з дури писала), так что думаю будет хоть малый шанс ещё пообщаться 😂

Назад
Угорі