- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35920
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не виправний ))))) чмокі,я на роботу (((((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не виправний ))))) чмокі,я на роботу (((((
Та я теж як вспомню так и вздрогну... мабуть якби мені хтось так говорив я б боялась , з того страху 80000 їм віддала, були прострочки великі,але все одно лазила в інеті шукала відповіді,що робити...і зараз згадую,що на цей форум теж попадала,але якось ,чомусь не зупинилась,не прочитала більше,не зареєструвалась. І віддавала їм,позичала, боялась, 1000₴ досі по трохи віддаю.Я вам скажу, що ще десь місяців 10 тому, я почула від знайомого про канал на ютюбі, як там з калами спілкуються, а потім цей знайомих забив на свої мфо і чухнув в Лондон, і мені порадив не платити теж...але мені було лячно тоді. Треба було мені його послухати, зберегла би мінімум 30000 грн, нерви і пару друзів (якщо вони друзі були )...а тоді дійсно було дуже страшно морозитись від мфо
Та я теж як вспомню так и вздрогну... мабуть якби мені хтось так говорив я б боялась , з того страху 80000 їм віддала, були прострочки великі,але все одно лазила в інеті шукала відповіді,що робити...і зараз згадую,що на цей форум теж попадала,але якось ,чомусь не зупинилась,не прочитала більше,не зареєструвалась. І віддавала їм,позичала, боялась, 1000₴ досі по трохи віддаю людям.
Та за два роки такого рабства я їм ще більше віддала. Просто в мене минулого року був момент, коли я повністю всіх їх закрила, але довелось знову залізли в цю яму (були причини). От тоді був шанс взяти і не віддавати, а я знову лонгувала, лонгувала, брала нові, перезичала і ........добре, що опинилась тут!Та я теж як вспомню так и вздрогну... мабуть якби мені хтось так говорив я б боялась , з того страху 80000 їм віддала, були прострочки великі,але все одно лазила в інеті шукала відповіді,що робити...і зараз згадую,що на цей форум теж попадала,але якось ,чомусь не зупинилась,не прочитала більше,не зареєструвалась. І віддавала їм,позичала, боялась, 1000₴ досі по трохи віддаю.
Post automatically merged:
Ви не одна.. просто на форумі про Вас ще не знають))))Молодцы Луцк.Может после вас и Луганская обл хоть какой-то себя проявит,а то у меня такое ощущение будто я одна с этими мфо.А все правильные и без проблем.
Я думала культурненько.... По етикету))))))))))ПАННОЧКА, ты шашлыки предлогала? Проверено, на них народ охотнее соберается!)))
Залюбки!Я думала культурненько.... По етикету))))))))))
Але ,напевно, треба по Народному))))))
Зроби рекламу!!!)>)))))
Не тревожь мне душу ,скрипка...((((((Залюбки!
А ти вже домовилась з коханим, коли до нас нашу Зірочку відпустить?)))
Все буде добре!!!)))Не тревожь мне душу ,скрипка...((((((
Проблеми не відпускають. В дочки температура,живіт болить..... Лягає в лікарню.Боюсь щоб чистку не робили((((((....
Ні,все БУДЕ ДОБРЕ!!!!)))))))

Я знаю, Дякую))))) і я завжди з форумчанами)))Все буде добре!!!)))
І ніяк інакше!!!
Ми з вами!![]()
Цікавеньке про Луцьк)
То прикольний такий проект) а шо Монатік теж ваш?)))Безмежно Дякую!!!!!!
Слів немає!!
Порадувала))))))))
В підземеллі я пропрацювала 2р ,підлітком!!!!.... Ех,є що згадати.....
А Сашко Положинський молодець...
Ще б Монатік підключився))))...
Значить нас у Луцьку та ближніх смт,сіл немає,,,,, боржників'''''!!!!
Зустріч відбудеться у суботу 09,11,2019р
О 15.00год
Детальніше в ЛК
Так)))То прикольний такий проект) а шо Монатік теж ваш?)))
Регіон талантів прям таки, такі люди!Так)))
Так !!!!!!Наш))!!!То прикольний такий проект) а шо Монатік теж ваш?)))
Мене внесіть в список!!!!)))))))Регіон талантів прям таки, такі люди!
А головне - люди скромні!Так !!!!!!Наш))!!!
Post automatically merged:
Мене внесіть в список!!!!)))))))
Звичайно,а гостинні))))А головне - люди скромні!
Точно ночівлю чи ковдрою забезпечують на Луцькому з/д вокзалі?Звичайно,а гостинні))))
Приїдьте ,самі переконайтесь ,ночівлю забезпечують)))
НОЧІВЛЕЮ. Я. Контролюю))))Точно ночівлю чи ковдрою забезпечують на Луцькому з/д вокзалі?![]()