Лудомания: 14 лет "в игре", мои выводы: ты один?

• Автор теми Автор теми IndieForYouAndMe
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K
Щодо вашого психологічного стану, вам потрібен психолог, не терапевт.
Щодо ваших тимчасових фінансових проблем : саме цей форум надасть вам необхідну інформацію.
Я вам ще пожаліюсь), що до мого психічного здоров'я, мені здається вже потрібен психіатр а не психолог). Але я вже не маю грошей на таблетки, короче я може не поламав собі життя, але добротно його підпортив, і то на довгий час, то так до слова, сорян
В мене немає цього функціоналу.

Але в мене є щось краще ніж посилання, це фото посилання :)

Для адмінів:
Видалю як Goott підпишеться, або побачить і не підпишеться
Підписався, дякую

Я вам ще пожаліюсь), що до мого психічного здоров'я, мені здається вже потрібен психіатр а не психолог). Але я вже не маю грошей на таблетки, короче я може не поламав собі життя, але добротно його підпортив, і то на довгий час, то так до слова, сорян

Підписався, дякую
Ви не унікальні. Все , що ви відчуваєте чи переживаєте пройшли сотні мільонів людей.
Є десятки тисяч людей, які працюють над тим ,щоб забрати у вас все цінне.
Пам'ятаю свій перший приїзд в Київ в 2015році і похід в метро , де кожен см. був обвішенний рекламою бук.контори., пам'ятаю ще коли існував телевізор тоді що години показували рекламу казіно .
Так що, ви один з 5 мільонів українців, хто попався на удочку ігрової індустрії.
P.S. раджу з боргами не поспішати , а в першу чергу вирішити питання з причиною виникнення фінансових проблем.

Не можу відредагувати повідомлення вище, тому якщо скрін посилання - це теж порушення, прохання адмінів видалити повідомлення з ним.
мені здається вже потрібен психіатр а не психолог). Але я вже не маю грошей на таблетки, короче я може не поламав собі життя, але добротно його підпортив, і то на довгий час, то так до слова, сорян

Тобі потрібно відповісти на питання, що ти будеш робити, коли віддаш борги. Це найголовніше.

І впровадити інструменти, які допоможуть не зливати гроші, які до тебе приходять.

Ви не унікальні. Все , що ви відчуваєте чи переживаєте пройшли сотні мільонів людей.
Пам'ятаю свій перший приїзд в Київ в 2015році і похід в метро , де кожен см. був обвішенний рекламою бук.контори., пам'ятаю ще коли існував телевізор тоді що години показували рекламу казіно .
Так що, ви один з 5 мільонів українців, хто попався на удочку ігрової індустрії.
P.S. раджу з боргами не поспішати , а в першу чергу вирішити питання з причиною виникнення фінансових проблем.
Так, посередності хочеться швидкого результату, якщо то гроші, а там і адреналіновий раш включається, і всі ті елементи, в когось може в іншому порядку. Так зараз взагалі годі прогорнути якусь інтернет сторінку без реклами йоб*них ксмлтів, і тд. І то ж навіть не тергетинг (до кінця не розбираюсь, думаю розумієте про що я), а якщо ти вже зайшов на сай
т, і там пограв то все, воно буде тупо повсюди. В Інсті, Фейсбуці, в Ютубі і тд.
Так, посередності хочеться швидкого результату, якщо то гроші, а там і адреналіновий раш включається, і всі ті елементи, в когось може в іншому порядку. Так зараз взагалі годі прогорнути якусь інтернет сторінку без реклами йоб*них ксмлтів, і тд. І то ж навіть не тергетинг (до кінця не розбираюсь, думаю розумієте про що я), а якщо ти вже зайшов на сай
т, і там пограв то все, воно буде тупо повсюди. В Інсті, Фейсбуці, в Ютубі і тд

Добре, дякую за поради і вам і всім, поки гарного вечора

Назад
Угорі