Voda4ka
Форумчанин
- Дописи
- 264
- Реакції
- 88
- Бали
- 5125
Voda4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня хочу розказати кратко свою історію Лудоманія в мене почалась самого дитинства вже і дійшло до того що до я кожен раз програвав і програвав і МФО закривав і відкривав закривав рідні зайшли в долги не знали що зі мною робиться я сам того не розумів + може підтримки не було.Я сам не хотів закінчити ігроманією.
Розумієш потім що 10 років ігри то дуже тяжко тебе давить морально психологічно
Не знаєш як життя дальше але коли перестаєш грати все з часом проходить і стає життя ліпше і гроші появляються
Як мені помогло вийти з того в один момент почав шукати вирішення ситуації
Думав що я один такий потім найшов АА общество ігроманів.Послухав історії людей і історія сходиться як і в мене і я почав працювати слухати і дай Боже що я вийшов з того нічого там доброго немає.
Люди ігроманія зло люди лишаються без сім'ї без нічого є люди по 20-30 років стажу ігроманії Так шо робіть шаг і йдіть вперед.
Розумієш потім що 10 років ігри то дуже тяжко тебе давить морально психологічно
Не знаєш як життя дальше але коли перестаєш грати все з часом проходить і стає життя ліпше і гроші появляються
Як мені помогло вийти з того в один момент почав шукати вирішення ситуації
Думав що я один такий потім найшов АА общество ігроманів.Послухав історії людей і історія сходиться як і в мене і я почав працювати слухати і дай Боже що я вийшов з того нічого там доброго немає.
Люди ігроманія зло люди лишаються без сім'ї без нічого є люди по 20-30 років стажу ігроманії Так шо робіть шаг і йдіть вперед.