Лудоманія, питання по боргам в мфо

• Автор теми Автор теми Jasper
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 79
  • Перегляди Перегляди 8K
300к ну це прям багато!((( Раджу одне, якщо морально не вивозиш, не кидаяся в крайності! Але якщо чесно то й 300 можна закрити звісно не швидко, але потроху можна й з такого багна вилізти! В мене знайомий пару років тому взяв машину в кредит, потім втратив роботу, сім'я розвалилась, потім набрав в МФО кредитів і теж сидів не знав що робити! Майже два роки взагалі я не міг його впізнати, людина була просто в прірві! На початку 2023 підписав контракт, і ось трохи більш як за рік росплатився зі всіма! Головне не втратити голову, тому що іноді здається що падати далі нікуди вже а по факту, можна такого натворити, що життя в молодому віці може скінчитись! Сядь, подумай що будеш робити, розплануй, зміни рідним всі телефони, старі викинь, закрий всі СОЦ мережі і потроху вирішуй проблеми! Якщо морально справишся, то й 300к не будуть здаватися чимось непідйомним
Дякую, за підтримку.
Я духом не падаю, все можна вирішити, головне здоров'я близьких, як фізичне так і психологічне. Роблю кроки для вирішення своєї ганебної проблеми ( лудоманії), перший крок, заблокував себе через КРАЇЛ, хоча впевнений, що більше не повториться, але цей крок додатково стимулює боротися, погано, що не зробив цього раніше. Проконсультувався з юристами, в моєму випадку є смисл подавати на неплатоспроможність, та в судовому порядку реструктуризувати свої борги. Я хочу віддавати борги, але з відсотками та їхніми бажання, я не впораюсь, думаю це краще ніж чекати пропозицій і воювати з кожним з них в судах, до телефонного терору підготовився, та підготовив своїх близьких, дуже їм вдячний, що віднислися з розумінням. Залишилося питання з роботодавцем, це велика компанія, і як віднисуться до моєї проблеми невідомо, а робота досить гарна і не хочиться її втрачати.

Останнє редагування:
Скажу одне, готовся до судів хлопче ) Вже рий недорогих юристів в цій темі. Або надійся що тобі пробачать деякі борги ( що дуже навряд чи ).

Дякую, за підтримку.
Я духом не падаю, все можна вирішити, головне здоров'я близьких, як фізичне так і психологічне. Роблю кроки для вирішення своєї ганебної проблеми ( лудоманії), перший крок, заблокував себе через КРАЇЛ, хоча впевнений, що більше не повториться, але цей крок додатково стимулює боротися, погано, що не зробив цього раніше. Проконсультувався з юристами, в моєму випадку є смисл подавати на неплатоспроможність, та в судовому порядку реструктуризувати свої борги. Я хочу віддавати борги, але з відсотками та їхніми бажання, я не впораюсь, думаю це краще ніж чекати пропозицій і воювати з кожним з них в судах, до телефонного терору підготовився, та підготовив своїх близьких, дуже їм вдячний, що віднислися з розумінням. Залишилося питання з роботодавцем, це велика компанія, і як віднисуться до моєї проблеми невідомо, а робота досить гарна і не хочиться її втрачати.
Доброго дня! Як Ваші справи?

Дякую, за підтримку.
Повторилось, але в НЕлегальних казиках?

Така сама ситуація, почала грати з початком війни, спочатку зп тратила, ніхто начебто не помічав( мій хлопець також). Потім пішло гірше, кредитки, далі пішли мфо, займи у рідних та друзів, перепитувала у всіх кого бачила в телефонній книзі, люди які мене знали питали може що сталось, бо знають що я раніше не займала, дізнались батьки, хлопець поміг закривати мфо не один раз, бо дуже їх боялась. Далі пішло діло ще гірше коли знову виникнув рецидив набрала купу кредитів мабуть до 300,000 тис, закривати мені вже ніхто не міг, прийшлось всім розповісти близьким, батьки переписали від мене дім,на всяк випадок, тягнула гроші з каси на роботі, наразі потерпаю від мфо, збираю кошти та чекаю на пропозиції для закриття, в голові одне питання чому я? Стрес, боюсь телефон навіть в руки брати, одне бажання виїхати геть де тебе не знають.

Останнє редагування:
Повторилось, але в НЕлегальних казиках?
Ні, не повторилося.
Розбираюсь з боргами, готуюсь до судів, буде декілька.
Така сама ситуація, почала грати з початком війни, спочатку зп тратила, ніхто начебто не помічав( мій хлопець також). Потім пішло гірше, кредитки, далі пішли мфо, займи у рідних та друзів, перепитувала у всіх кого бачила в телефонній книзі, люди які мене знали питали може що сталось, бо знають що я раніше не займала, дізнались батьки, хлопець поміг закривати мфо не один раз, бо дуже їх боялась. Далі пішло діло ще гірше коли знову виникнув рецидив набрала купу кредитів мабуть до 300,000 тис, закривати мені вже ніхто не міг, прийшлось всім розповісти близьким, батьки переписали від мене дім,на всяк випадок, тягнула гроші з каси на роботі, наразі потерпаю від мфо, збираю кошти та чекаю на пропозиції для закриття, в голові одне питання чому я? Стрес, боюсь телефон навіть в руки брати, одне бажання виїхати геть де тебе не знають
Головне зрозуміти, що більше туди лізти не можна, заблокуйте себе через КРАІЛ. Кошти у нашому житті, легко не приходять, їх потрібно заробляти, а не вигравати.
Кожного разу, коли є бажання знову пограти, згадуйте про свої попередні ігри і чим вони закінчилися. Думайте про своїх близьких, про те, що вони вас підтримали, і як їм буде тяжко знову від вас чути, що ви грали.
Помилки життя можна виправити, не падайте духом, беріть себе в руки.
Ми не можемо виправити тільки, не виліковні хвороби або смерть.

На початку, мені теж було тяжко, але підтримка рідних, аналіз того, що ти накоїв, допомагає. Головне визнати свою провину, зрозуміти, що крім вас ніхто вам не допоможе вилікуватися від цього. Самостійно вирішувати проблеми з боргами, з часом стане легше. Плануйте свої дії, що і кому будете віддавати в першу чергу. Знайдіть собі заняття, яке вас буде відволікати від думок, якщо у рідних є потреба, допомагайте ви їм.
І ні в якому разі не жалійте себе, не чекайте, що за вас, вирішать проблеми, бо так і не зрозумієте, що накоїли.
Повірте життя, на цьому не закінчується, це лише випробування, ви з ним справитеся, і станите сильніше.

Останнє редагування:
Такая же ситуация ,только микрозаймам то долг всего 25-30к(и банкам 62,все остальное реальным людям но никто не торопить(Вот тоже хочу за октябрь получить 15-18к зп и все отдать этим ypoдам ,но боюсь что останется еще ж 8,что б не начали капать проценты ,хотя по идее я заплатил пролонгации
Ні, не повторилося.
Розбираюсь з боргами, готуюсь до судів, буде декілька.

Головне зрозуміти, що більше туди лізти не можна, заблокуйте себе через КРАІЛ. Кошти у нашому житті, легко не приходять, їх потрібно заробляти, а не вигравати.
Кожного разу, коли є бажання знову пограти, згадуйте про свої попередні ігри і чим вони закінчилися. Думайте про своїх близьких, про те, що вони вас підтримали, і як їм буде тяжко знову від вас чути, що ви грали.
Помилки життя можна виправити, не падайте духом, беріть себе в руки.
Ми не можемо виправити тільки, не виліковні хвороби або смерть.

На початку, мені теж було тяжко, але підтримка рідних, аналіз того, що ти накоїв, допомагає. Головне визнати свою провину, зрозуміти, що крім вас ніхто вам не допоможе вилікуватися від цього. Самостійно вирішувати проблеми з боргами, з часом стане легше. Плануйте свої дії, що і кому будете віддавати в першу чергу. Знайдіть собі заняття, яке вас буде відволікати від думок, якщо у рідних є потреба, допомагайте ви їм.
І ні в якому разі не жалійте себе, не чекайте, що за вас, вирішать проблеми, бо так і не зрозумієте, що накоїли.
Повірте життя, на цьому не закінчується, це лише випробування, ви з ним справитеся, і станите сильніше.
Скажите пожалуйста ,у меня ситуация похожая ,но вот если я им плачу регулярные платежи ,это ж уже не так страшно ?не будет космо процентов ?октября и ноября мне должно хватить если по 1 проценту в день будет капать ,что бы закрыть их раз и навсегда

Такая же ситуация ,только микрозаймам то долг всего 25-30к(и банкам 62,все остальное реальным людям но никто не торопить(Вот тоже хочу за октябрь получить 15-18к зп и все отдать этим ypoдам ,но боюсь что останется еще ж 8,что б не начали капать проценты ,хотя по идее я заплатил пролонгации

Скажите пожалуйста ,у меня ситуация похожая ,но вот если я им плачу регулярные платежи ,это ж уже не так страшно ?не будет космо процентов ?октября и ноября мне должно хватить если по 1 проценту в день будет капать ,что бы закрыть их раз и навсегда
Якщо, швидко закрити все під 0, то багато не переплатите, пролонгації з часом тільки збільшують кредит.
Але, як показує практика можна закрити і без відсотків, але зі своїми побочними ефектами ( дзвінками колекторів і т.д.). Вирішувати вам, як краще, у кожного різна фінансова ситуація.

Якщо, швидко закрити все під 0, то багато не переплатите, пролонгації з часом тільки збільшують кредит.
Але, як показує практика можна закрити і без відсотків, але зі своїми побочними ефектами ( дзвінками колекторів і т.д.). Вирішувати вам, як краще, у кожного різна фінансова ситуація.
Я сегодня на коленях выпросил 900 долларов очередные ,хочу закрыть эту помойку раз и навсегда ,ну кроме тех что под 0.01 проц на месяц брал ,их потом(Скажите пожалуйста ,а как сразу их то все закрыть ?привата нет ,а моно и другие почему-то можно 5000 положить и все

Я сегодня на коленях выпросил 900 долларов очередные ,хочу закрыть эту помойку раз и навсегда ,ну кроме тех что под 0.01 проц на месяц брал ,их потом(Скажите пожалуйста ,а как сразу их то все закрыть ?привата нет ,а моно и другие почему-то можно 5000 положить и все
Ви про обмеження в терміналах поповнення?

Віра в халяву... Це до скарбнички відповідей на питання "ЧОМУ ви граєте?"...)))
Так, досить вчити людину,він і так все освідомил,в толкову поразку дайте ,стосовно МФО,або мовчить ,досить знущатися

Так, досить вчити людину,він і так все освідомил,в толкову поразку дайте ,стосовно МФО,або мовчить ,досить знущатися
Ви з якою метою на форумі?
Зареєструвалися щоб зауваження це форумчанину написати?

Moneyveo
Кредит+
Кредит7
Слон кредит
Егроші
Смартівей
Мілоан
Tengo
Pango
Алекс кредит
Mone4you
Mycredit
Selficredit
Soscredit
Finbar
Starfin
Finsfera
Швидко гроші
НаВсе
Lovilave
Clickcredit
Prostocredit
firstcredit
icredit
treba credit
eazy cash
credisend
finbert
fcredit
procent
Яка сума у вас загальна?

Ну для меня сами мфо были Лудоманией,в один момент начал брать практически всё подряд ,просто что бы было)) Очень нравилось ощущение 50+- к на карте и столько же наличными хотя зп в месяц 17 к)

Назад
Угорі