Лудоманія, кредитів на 110000 гривень

• Автор теми Автор теми vital76
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 1K

vital76

Читач
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
vital76 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт,сьогодні розкажу вам маленьку історію) Начиналось як скоріш за все і у всіх в 15-16 років) Далі до 18 були і великі виграші і програші) З того часу маю погану репутацію в місті (населення приблизно 50000) Пам'ятаю як зайшов експрес з кеф 80+,після того все і началось) Зараз мені 18,сума кредитів на руках 110к(разом з відсотками,началась перша просрочка) До батьків звертався,перший раз помогли,зп приблизно 12-13к в міс,також винен ФО близько 120к,зараз на руках є 55к,можливо є думки як з цьої ями вибратись? Можливо хтось має вакансію на рахунок роботи,вмію робити так як і руками так і головою(але я так зрозумів з нею не вмію дружити).Можу з легкістю переїхати в друге місто на роботу) Очікую порад та предложень)

Віддавай людям яким ти должен - це пріоритет.
І чекай терору з боку колекторів і МФО.
Батькам можеш одразу все сказати, бо вони 100 % все дізнаються.
І заблоч себе через сайт КРАІЛ.

Або ж постав ставку ва-банк на наступний матч Інтер Майамі, на фору -1 і можеш подвоїти гроші)) ??

Віддавай людям яким ти должен - це пріоритет.
І чекай терору з боку колекторів і МФО.
Батькам можеш одразу все сказати, бо вони 100 % все дізнаються.
І заблоч себе через сайт КРАІЛ.

Або ж постав ставку ва-банк на наступний матч Інтер Майамі, на фору -1 і можеш подвоїти гроші)) ??
Ставки це точно вже мінус,навіть коли є кошти на руках немає бажання навіть заходити) Так як за весь час поки в кредитах міг спокійно купити собі непоганий автомобіль)

Всім привіт,сьогодні розкажу вам маленьку історію) Начиналось як скоріш за все і у всіх в 15-16 років) Далі до 18 були і великі виграші і програші) З того часу маю погану репутацію в місті (населення приблизно 50000) Пам'ятаю як зайшов експрес з кеф 80+,після того все і началось) Зараз мені 18,сума кредитів на руках 110к(разом з відсотками,началась перша просрочка) До батьків звертався,перший раз помогли,зп приблизно 12-13к в міс,також винен ФО близько 120к,зараз на руках є 55к,можливо є думки як з цьої ями вибратись? Можливо хтось має вакансію на рахунок роботи,вмію робити так як і руками так і головою(але я так зрозумів з нею не вмію дружити).Можу з легкістю переїхати в друге місто на роботу) Очікую порад та предложень)
Привіт, напиши мені в тг @re4mond. Можеш почитати також мою історію тут.

Назад
Угорі