Лудоман з мільйоними програшами.

• Автор теми Автор теми Keyler
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 7K
Оффтоп
Та заклинательница :mosking: пошла пилимени лепить, так шо я расслабился... правда тут ищо одна есть, шо может мне и без заклинаний "мануальную терапию" устроить :yes2:?? Но! Кто не рискует!... того не хоронят в гробу из красного дерева)))
Тебя реально расслабляет такой предмет? :mosking:
1680593994000.webp

Як я вас розумію. Це велика проблема. У мене все починалось хиханьки хаханьки під пивко. Спочатку вигравав невеликі суми. Потім не зрозумів як програв 500 000 тисяч грн і це кредитні так як вирішив пограти на великі ставки і все , ДНО.. Депресія не описати словами. Да зараз не граю і не збираюсь але й гроші такі я в сімю скоро не поверну і чи взагалі поверну? 50 відсотків заробітної плати на борги іде. Сімю довів до нищети, докори сумління кожен день.
До свого захоплення яке до речі тривало не довго я був веселий хлопець, життю радів і т.п. а зараз овощ. Мій тел **********. Можливо комусь важко як мені можете зателефонувати і ми просто порозмовляємо про ці проблеми, зрозумійте про таке тяжко комусь розповідати бо ніхто не зрозуміє а тільки осудить. Лудоманія зло.

Назад
Угорі