Лудоман з мільйоними програшами.

• Автор теми Автор теми Keyler
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 7K
Формулювання чітке, по коментарям тут за борги дружини кидають, а декого навпаки приймають.
Не можу коментувати за всіх, проте особиста моя думка, що такі речі як спірні фінансові проблеми з тією чи іншою фінансовою установою взагалі не мали б бути предметом якихось змін у відносинах. Будь то сімейних чи ні. Звичайно якщо це не ті випадки де нагрібають хто зна на що ( лудка, алкашка чи як недавно один користувач - на новий айфон ).
То ж є і жінки які вірять що люди змінюються, я не один такий.
Надія помирає останньою.
Хоча поодинокі випадки "чарівного зцілення" все ж бувають. Мабуть.
"Но это не точно." (с)

Формулювання чітке, по коментарям тут за борги дружини кидають, а декого навпаки приймають. То ж є і жінки які вірять що люди змінюються, я не один такий.
жінки вірять та терплять. але сил не вистачить щоб жити в такому аду. рано чи пізно - вас ламає гра, а нас біль, зневіра і не любов
бо коли на свята тобі даряють не квіти, а "ой люба вибач я просто ******* .. знов зірвався .. знов набрав 100к"
яке тут може бути кохання?
я б сама хотіла виключити функцію кохання і піти геть
бо це тупо вбиває нерви і життя...
але багато з нас жінок наївні, як я... але напевне всьому свій час
я знаю тепер точно що означає фраза "я тобі не вірю"

жінки вірять та терплять. але сил не вистачить щоб жити в такому аду. рано чи пізно - вас ламає гра, а нас біль, зневіра і не любов
бо коли на свята тобі даряють не квіти, а "ой люба вибач я просто ******* .. знов зірвався .. знов набрав 100к"
І не повірите...навіть якщо скаже,що ради вас змінився,не повірите.
Тому що це дійсно пекло.
Я розумію,що я пишу те,що людям не подобається)))Я ж безсердечна))☺️
Але прийде час і ви переконаєтесь.
Всім треба подавати руку помочі))Але є випадки ,де її навпаки треба забрати)))

Тому що це дійсно пекло.

Ви намагаєтеся себе в чомусь виправдати? Мене особиста гра не ламає, і я не маю проблем з азартними іграми. Так може він і хотів якраз Вам на свята грошей виграти і щось подарувати, Ви ж чекаєте подарунки.

Ви намагаєтеся себе в чомусь виправдати? Мене особиста гра не ламає, і я не маю проблем з азартними іграми. Так може він і хотів якраз Вам на свята грошей виграти і щось подарувати, Ви ж чекаєте подарунки.
Благими намірами...

Тому що це дійсно пекло.

Так что ти тут робиш? Пепа, скільки тобі років?
Багато...Рівно стільки,щоб зробити якісь висновки в житті,зробити аналіз над помилками,влаштувати своє життя...І так далі))
І да,я не розумію,як здорова,працездатна людина,не особисто ви,не може взяти себе в руки,і змінити своє життя.Як можна ,розуміючи своєю головою скільки болю і страждань ви причиняєте оточуючим,ви все одно робите те що робите.Вибачте, але це за гранню мого розуміння)

Багато...Рівно стільки,щоб зробити якісь висновки в житті,зробити аналіз над помилками,влаштувати своє життя...І так далі))
І да,я не розумію,як здорова,працездатна людина,не особисто ви,не може взяти себе в руки,і змінити своє життя.Як можна ,розуміючи своєю головою скільки болю і страждань ви причиняєте оточуючим,ви все одно робите те що робите.Вибачте, але це за гранню мого розуміння)
Сам не розумію, но роблю, но намагаюсь змінити, і суди прийшов щоб підтримали, а не з дер..мом смешали, удачи

Сам не розумію, но роблю, но намагаюсь змінити, і суди прийшов щоб підтримали, а не з дер..мом смешали, удачи
Ніхто гладити і жаліти не буде.Ви ж самі прекрасно розумієте,що в моїх словах є правда)Так,я прямолінійна,і нікого не жалію.Я рахую,якщо в людини є якісь цінності в житті,вона вибачте,розіб'ється,але докаже що може змінитись.

Оффтоп
Это же я в 15 лет;)

Оффтоп
А шо ж дальше пошло не так :rolleyes: :sarcastic:
Все пошло по плану:) Занялся учебой только в выпускных классах, многого добился в спорте, поступил в универ, пошел работать по специальности, на которую только учился!
А уже потом влюбился:mosking: И началось: спорт побоку, студенческие тусовки, дискотеки (они тогда так назывались), на втором курсе начал курить (все нормальные уже начали бросать):mosking:

Все пошло по плану:) Занялся учебой только в выпускных классах, многого добился в спорте, поступил в универ, пошел работать по специальности, на которую только учился!
А уже потом влюбился:mosking: И началось: спорт побоку, студенческие тусовки, дискотеки (они тогда так назывались), на втором курсе начал курить (все нормальные уже начали бросать):mosking:
Подытожим : женсчИны - корень зла :yes2: :sarcastic:

Смелое заявление:)Там такое жуткое заклинание было :mosking:
Оффтоп
Та заклинательница :mosking: пошла пилимени лепить, так шо я расслабился... правда тут ищо одна есть, шо может мне и без заклинаний "мануальную терапию" устроить :yes2:?? Но! Кто не рискует!... того не хоронят в гробу из красного дерева)))

Назад
Угорі