Лудоман з мільйоними програшами.

• Автор теми Автор теми Keyler
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 7K
І вам весело?
Залізли в ще більшу кабалу.
Мені дуже не весело, просто свої просрать одне, чужі- багато проблем, надіявся що МФО більше не дадуть а старі після рішення інших питань я закрию, а зараз я ще не зриваюсь на казіно, і дуже жаль що в мене нові проблеми

Мені дуже не весело, просто свої просрать одне, чужі- багато проблем, надіявся що МФО більше не дадуть а старі після рішення інших питань я закрию, а зараз я ще не зриваюсь на казіно, і дуже жаль що в мене нові проблеми
Я вам искренне сочувствую Владимир. Очень жаль что мы живем в мире где лудоманов не лечат,а наоборот заганяют в эту яму своими рекламами на каждом шагу и сто миллиардными выиграшами

Я вам искренне сочувствую Владимир. Очень жаль что мы живем в мире где лудоманов не лечат,а наоборот заганяют в эту яму своими рекламами на каждом шагу и сто миллиардными выиграшами
Ви мене звичайно вибачте))
Но я аж розсміялась))
Може вам ще групу інвалідності щоб оформляли і пенсії призначали?
Якщо ви здорові лоби,не хочете працювати,а шукаєте легких грошей,це мір винуватий???
Я користуюсь соціальними сторінками,хожу по місту,але ніде реклами гри не бачу,і за руки мене ніхто не тягне....

gc.gov.ua , лет 10 назад знал бы об этом, был бы счастлив и с любимой женой. Пытаюсь заполнить но там не все так просто, не могу создать электронную подпись.
эцп можно создать, например, в привате на сайте за пару минут

Но я аж розсміялась))
Якщо ви здорові лоби,не хочете працювати,а шукаєте легких грошей,це мір винуватий???
Я користуюсь соціальними сторінками,хожу по місту,але ніде реклами гри не бачу,і за руки мене ніхто не тягне....
Вы действительно думаете что люди которые плотно зависят от игры, шукають лэгкых грошей? Да на деньги вообще все равно.абсолютно. Если вы не понимаете о чем пишите,хоть прочтите где нибудь об этом сначала

Вы действительно думаете что люди которые плотно зависят от игры, шукають лэгкых грошей? Да на деньги вообще все равно.абсолютно. Если вы не понимаете о чем пишите,хоть прочтите где нибудь об этом сначала
Да,я так думаю.І чим більше людей тут пише про якусь не зрозумілу залежність від гри,тим більш переконуюсь що думаю правильно.

Если у тебя получиться, черкани-как?
Так, на наступному тижні займусь - відпишу.
Но я аж розсміялась))
Реклами шараг майже на кожному кроці.
Щодо ігр - це ж контент не на всіх, а на категорію, якій буде цікавий цей контент.
Мені от, наприклад, реклама майстрів з манікюру ніколи не випадає - думаю зрозуміло чому.

Останнє редагування:
Так, на наступному тижні займусь - відпишу.

Реклами шараг майже на кожному кроці.
Щодо ігр - це ж контент не на всіх, а на категорію, якій буде цікавий цей контент.
Мені от, наприклад, реклама майстрів з манікюру ніколи не випадає - думаю зрозуміло чому.
Я про це і натякала))Кожен шукає те,що йому треба)))

Но я аж розсміялась))
насправді реклама на кожному кроці. я раніще також не звертала уваги, допоки не стала жити з ігроком ... в метро, на вулиці, всюди пин ап парі матч слото кінг і тд ... і чесно кажучи я не розумію взагалі чому цей бруд всюди рекламують ...
ви праві в тому, що не бачите її, бо ця тема стосується не кожного ...

ви праві в тому, що не бачите її, бо ця тема стосується не кожного ...
Всі ми так чи інакше помиляємся. Бо ми люди. Не запрограмовані машини.
Але все ж таки кожна людина має свої цінності в житті. Через які вона ніколи не переступить.
І ніякі психологи/наркологи/реабілітації не в силі допомогти, якщо немає величезного бажання і цілей змінити своє життя.
Навпроти особисто я поважаю ваше бажання допомогти людині яка небайдужа вам.

Но я аж розсміялась))
Боже яка безсердечна :rolleyes: тож болєзнь,как алкаши,ток те фестивалят всю жизнь,а эти шпилят ? а я батрачу на дядю:oops: шото я запутался,мож это я болею:oops:

Всі ми так чи інакше помиляємся. Бо ми люди. Не запрограмовані машини.
Але все ж таки кожна людина має свої цінності в житті. Через які вона ніколи не переступить.
І ніякі психологи/наркологи/реабілітації не в силі допомогти, якщо немає величезного бажання і цілей змінити своє життя.
Навпроти особисто я поважаю ваше бажання допомогти людині яка небайдужа вам.
А толку з цієї допомоги?....Ти хоч голову об лід розбий,він все одно гратиме,брехатиме і гратиме.
Це звісно справа особиста,але б здорова людина задумалась би,нащо воно оце все мені?????
Можна будь яку хворобу майже вилікувати,але не гравців.Якби це жорстоко не звучало,але це правда.
Да ,перестають на трохи грати,а потім знову по нову.....
І так все життя.
Боже яка безсердечна :rolleyes: тож болєзнь,как алкаши,ток те фестивалят всю жизнь,а эти шпилят ? а я батрачу на дядю:oops: шото я запутался,мож это я болею:oops:

А толку з цієї допомоги?....Ти хоч голову об лід розбий,він все одно гратиме,брехатиме і гратиме.
Це звісно справа особиста,але б здорова людина задумалась би,нащо воно оце все мені?????
Можна будь яку хворобу майже вилікувати,але не гравців.Якби це жорстоко не звучало,але це правда.
Да ,перестають на трохи грати,а потім знову по нову.....
І так все життя.
Я дорослий хлопчик щоб знати що люди в переважній більшості не змінюються, нажаль.
Але я ще не настільки черствий, щоб не поважати прагнення "подати руку тонучому"... якщо ця людина важлива для тебе.

Я дорослий хлопчик щоб знати що люди в переважній більшості не змінюються, нажаль.
Але я ще не настільки черствий, щоб не поважати прагнення "подати руку тонучому"... якщо ця людина важлива для тебе.
З ваших слів випливає наступне, якщо людина грає то і буде грати, якщо пила то буде пити, тоді нащо тут всім Вам допомагати з МФО, Ви ж якщо буде можливість знову наберетеся і все своє життя у Вас буде в боргах і дітям своїм ви окрім боргів нічого не залишити, люди ж з ваших слів не змінюються.

З ваших слів випливає наступне, якщо людина грає то і буде грати, якщо пила то буде пити
Не з слів. З досвіду. Зазвичай так і є... рецедиви бувають через десятки років.

тоді нащо тут всім Вам допомагати з МФО, Ви ж якщо буде можливість знову наберетеся і все своє життя у Вас буде в боргах і дітям своїм ви окрім боргів нічого не залишити,
Типове мислення працівника колцентру.

Не з слів. З досвіду. Зазвичай так і є... рецедиви бувають через десятки років.

Типове мислення працівника колцентру.

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Ну гавношараги не мої, в колекторській компанії я працював ще у 2008 і Ви це чудово знаєте, тож якщо Ви думаєте що мене це ображає то Ви помиляєтеся. Я просто вірю що люди змінюються, платити Вам чи ні ваші борги то особисто Ваша справа. Я особисто проти будь яких боргів. Добре що є жінки які не звертеють увагу на борги та допомагають чоловікам чи не так?

Ну гавношараги не мої, в колекторській компанії я працював ще у 2008 і Ви це чудово знаєте
Я уважний і в мене чудова пам"ять.
тож якщо Ви думаєте що мене це ображає то Ви помиляєтеся.
Не мав жодного наміру.
Я просто вірю що люди змінюються,
Ваше право.
платити Вам чи ні ваші борги то особисто Ваша справа.
Саме так. Проте я їх не маю. І шараги теж так думають виходячи з їхньої безпорадності.
Я особисто проти будь яких боргів.
Ну звичайно))))
Добре що є жінки які не звертеють увагу на борги та допомагають чоловікам чи не так?
Не зрозумів про що мова, можно чіткіше формулювання?

Не зрозумів про що мова, можно чіткіше формулювання?
Формулювання чітке, по коментарям тут за борги дружини кидають, а декого навпаки приймають. То ж є і жінки які вірять що люди змінюються, я не один такий.

Назад
Угорі