Лояльні умови закриття

• Автор теми Автор теми HelSі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 757

HelSі

Форумчанин
Дописи
357
Реакції
159
Бали
2625
HelSі не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ми готові розглянути лояльні умови погашення боргу. Терміново зв'яжіться з кредитором! Тел.: - MyCredit. —— Реструктуризуйте борг, або домовтесь на списання! MyCredit, Кто сталкивался?! Что предлагают?!

HelenSi, могут предложить тело+процент первоначальный, могут другие варианты. У них нет шаблона, типа к каждому клиенту свой подход.
А реструктуризация - так себе условия. Но и смотреть по ситуации надо. Но там если просрочить на 1 день платеж, то вся реструктуризация коту под хвост

Реструкторизацвю роблять тільки вони мені з 9000 нафвгачили 16000 і цю суму хочуть розбивати на платежі...поки чекаю

Наверное кашерную акцию : с 700-800% скидку дадут на 400.
Уродцы попистят малёхо и скинут доВире и Харантие

HelenSi, могут предложить тело+процент первоначальный, могут другие варианты. У них нет шаблона, типа к каждому клиенту свой подход.
А реструктуризация - так себе условия. Но и смотреть по ситуации надо. Но там если просрочить на 1 день платеж, то вся реструктуризация коту под хвост
Реструктуризацию предлагали, но это не вариант, тоже дай и дай, общаться с ними пока не хочется, закрываю другой кредит, значит пока ждать?! Могут и продать ведь или ещё чего
Наверное кашерную акцию : с 700-800% скидку дадут на 400.
Уродцы попистят малёхо и скинут доВире и Харантие
У Довири и Гарантии лицензия анульована

У Довири и Гарантии лицензия анульована
Я думаю що це ненадовго... вже таке було і всерівно повертали.
Та й крім них на цьому "ринку" недорекетирів яки залюбки "винесуть мізки" вистачє.

Я думаю що це ненадовго... вже таке було і всерівно повертали.
Та й крім них на цьому "ринку" недорекетирів яки залюбки "винесуть мізки" вистачє.
Да, понятно, что их полно, кому передавать это не проблема

HelenSi, да, могут подать. Продают чаще всего КА Фактор.

Назад
Угорі