Lovilave не закривають кредит після оплати

• Автор теми Автор теми Taras1409
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K
Та вони говорили,що надішлють договір наступного дня і мороз,потім видалили чат.
Оплатив ще 20.09,тому напишу скаргу,а там буде видно
Пишуть у вайбер,що це були не їх реквізити
А де ви взяли ті реквізити на які платили?

Доброго дня. Маю кредит в цих чмошніків. Запропонували закрити за тіло,оплатив,і зараз від них ігнор.
Кредит висить,договору про закриття нема. (скріни переписки і квитанція про оплату є)

Може хтось стикався з таким,що робити?
У мене з ними питань не було таких ...до війни за тіло закрила, гарантійка, погрози, смс злі , на вайбер писали типа грошівсім схожі....така матата неприємна була..

Це черговий доказ того, що ні в якому разі не можна намагатись вирішити кредитно-борговий спір з цими "пральними машинками" в позасудовому порядку

Розказую продовження і закінчення історії.

Пробував з ними зв'язатись,не відповідали. Потім у вайбер написала мені Тамара,типу що ви хотіли і тд.Розказав історію,а вона типу "це не наші реквізити,телеграм могли зламати тд"
Я сходу нахамив і сказав,що мене це не цікавить,буду звертатись в поліцію і НБУ.
І чудо сталось,наступного дня зайшов в кабінет,а там кредит закритий.

Муділи хотіли розвести просто так тупо і нагло.

Розказую продовження і закінчення історії.

Пробував з ними зв'язатись,не відповідали. Потім у вайбер написала мені Тамара,типу що ви хотіли і тд.Розказав історію,а вона типу "це не наші реквізити,телеграм могли зламати тд"
Я сходу нахамив і сказав,що мене це не цікавить,буду звертатись в поліцію і НБУ.
І чудо сталось,наступного дня зайшов в кабінет,а там кредит закритий.

Муділи хотіли розвести просто так тупо і нагло.
Поэтому любую переписку нужно вести посредством хотя бы электронной почты. А то и сообщения чудесным образом исчезнут, и взломали, и т. д.

Поэтому любую переписку нужно вести посредством хотя бы электронной почты. А то и сообщения чудесным образом исчезнут, и взломали, и т. д.
Так,в майбутньому тільки ел.поштою.

Назад
Угорі