Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Та вони говорили,що надішлють договір наступного дня і мороз,потім видалили чат.
Оплатив ще 20.09,тому напишу скаргу,а там буде видно
Пишуть у вайбер,що це були не їх реквізити
Доброго дня. Маю кредит в цих чмошніків. Запропонували закрити за тіло,оплатив,і зараз від них ігнор.
Кредит висить,договору про закриття нема. (скріни переписки і квитанція про оплату є)
У мене з ними питань не було таких ...до війни за тіло закрила, гарантійка, погрози, смс злі , на вайбер писали типа грошівсім схожі....така матата неприємна була..
Пробував з ними зв'язатись,не відповідали. Потім у вайбер написала мені Тамара,типу що ви хотіли і тд.Розказав історію,а вона типу "це не наші реквізити,телеграм могли зламати тд"
Я сходу нахамив і сказав,що мене це не цікавить,буду звертатись в поліцію і НБУ.
І чудо сталось,наступного дня зайшов в кабінет,а там кредит закритий.
Пробував з ними зв'язатись,не відповідали. Потім у вайбер написала мені Тамара,типу що ви хотіли і тд.Розказав історію,а вона типу "це не наші реквізити,телеграм могли зламати тд"
Я сходу нахамив і сказав,що мене це не цікавить,буду звертатись в поліцію і НБУ.
І чудо сталось,наступного дня зайшов в кабінет,а там кредит закритий.