Карина 888
Форумчанин
- Дописи
- 29
- Реакції
- 4
- Бали
- 3
Карина 888 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Звонят ли окружающим при просрочки ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
да скорее всего будет точно так же как у битов да крипси, эти конторы нелегально же работают) вот и деньги будут выбивать точно так же нелегальноЗвонят ли окружающим при просрочки ?
А обычно на какой день уже могут звонить?да скорее всего будет точно так же как у битов да крипси, эти конторы нелегально же работают) вот и деньги будут выбивать точно так же нелегально
У всіх по різному , у когось на перший день , у когось через місяць , комусь можуть взагалі не позвонитиА обычно на какой день уже могут звонить?
Така сама ситуація (Ну як сказати, в перший же день просрочки, про це дізнались мої батьки.
Зранку було ось таке повідомлення:
Вітаю, звертається Михайло Петрович, представник LightCredo.
За Вами зафіксовано порушення умов нашого договору…
Таке ігнорування виглядає як свідоме ухилення від виконання зобов’язань
А це, як Ви знаэте, суперечить правилам, прописаним у статтях 610, 612, 525 та 530 ЦКУ.
До того ж, згідно з пунктом 3.1.5 нашої угоди, компанія має право використовувати всі доступні канали, аби нагадати про невиконані зобов’язання — навіть через Ваше оточення.
Але я не хочу доводити ситуацію до крайнощів. Це Ваш останній шанс.
Вийдіть на зв’язок, зніми блокування, дайте відповідь.
В іншому разі компанія діятиме в межах договору… без подальших попереджень.
Найшли моїх батьків в перший же день протермінування
Перед тим зранку написали таке;
Вітаю, звертається Михайло Петрович, представник LightCredo.
За Вами зафіксовано порушення умов нашого договору…
Таке ігнорування виглядає як свідоме ухилення від виконання зобов’язань
А це, як Ви знаэте, суперечить правилам, прописаним у статтях 610, 612, 525 та 530 ЦКУ.
До того ж, згідно з пунктом 3.1.5 нашої угоди, компанія має право використовувати всі доступні канали, аби нагадати про невиконані зобов’язання — навіть через Ваше оточення.
Але я не хочу доводити ситуацію до крайнощів. Це Ваш останній шанс.
Вийдіть на зв’язок, зніми блокування, дайте відповідь.
В іншому разі компанія діятиме в межах договору… без подальших попереджень.![]()
привіт, якщо перші дні і на вихідні думаю, що шанс того, що будуть тривожити мінімальний. а працюють як і інші крипто позики. а чи працюють, тут взагалі невідомо, певне графік звичайний, пн-пт до 19Всім привіт друзі , розкажіть як працює ця кантора , завтра на прострочену йду , гроші щоб закрити будуть в понеділок , чи будуть когось тривожити ? До понеділка , чи роблять менеджери завтра, неділя?
привіт друзі

а я і не поняв чого тема зникла після оновлення сторінки
Компанія розповсюджує мої фото,і мої дані
Чому ці компанії взагалі існують в Україні
(Light Credo)
![]()
- Медведюк Зоряна Петрівна
- Відповіді: 17
- Форум: Позики в криптовалюті. Критопозики
Объединил с существующей. Не нужно дублировать темы)).а я і не поняв чого тема зникла після оновлення сторінки
Не будет террора в первый день просрочки. Это тупо, даже для крипто-займов. Да и штрафы там не особо большие за первые пару дней просрочки, вроде как.Цікаво чи в перші дні протермінування можуть робити терор?
В мене в понеділок будуть гроші і в понеділок хочу закрити , цікаво чи можуть до понеділка терор , дзвінки третім особамНе будет террора в первый день просрочки. Это тупо, даже для крипто-займов. Да и штрафы там не особо большие за первые пару дней просрочки, вроде как.
Как будет, так будет. Вы ничего не в силах изменить.
Маловероятно, что будут звонки такие. Ибо выходные + первые дни просрочки. Шанс небольшой.В мене в понеділок будуть гроші і в понеділок хочу закрити , цікаво чи можуть до понеділка терор , дзвінки третім особам
Ну будем надіятись , в понеділок зранку будуть гроші , закриюМаловероятно, что буду звонки такие. Ибо выходные + первые дни просрочки. Шанс небольшой.