Лайфхаки для закриття за тіло

• Автор теми Автор теми Дзеноловка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K

Дзеноловка

Форумчанин
Дописи
804
Реакції
931
Бали
198
Дзеноловка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, хочу попросити форумчан, особливо тих яким вдавалося за місяць, два домовитися з шарагою, розповісти в цій темі хто це був і як це було.
Просто люди не хочуть залягати на дно і все таки з ними спілкуються, то щоб хоч просили но не даром ?.
Особисто я почала сповідувати віру чим довше морозишся тим менше платиш
Особисто за першу неділю просрочки, я по пораді @Фіолетова кинула довідку 5 чоловіка по МФО і за тіло мені мікрокеш зголосився закрити, 5000 тіло, 2,5 к відсотки, відсотки списали, закрила тіло і більше я нічого не робила, всі інші відбили бажання вообще їх закривати, всі пішли в ігнор по повній.
Якщо у когось в перші місяці просрочок є дієві важелі тиску, поділіться з усіма новачками, наперед дякую ???

Всім привіт, хочу попросити форумчан, особливо тих яким вдавалося за місяць, два домовитися з шарагою, розповісти в цій темі хто це був і як це було.
Просто люди не хочуть залягати на дно і все таки з ними спілкуються, то щоб хоч просили но не даром ?.
Особисто за першу неділю просрочки, я по пораді @Фіолетова кинула довідку 5 чоловіка по МФО і за тіло мені мікрокеш зголосився закрити, 5000 тіло, 2,5 к відсотки, відсотки списали, закрила тіло і більше я нічого не робила, всі інші відбили бажання вообще їх закривати, всі пішли в ігнор по повній.
Якщо у когось в перші місяці просрочок є дієві важелі тиску, поділіться з усіма новачками, наперед дякую ???
Ну якщо тіло в гарному стані, типу 95-65-95, то можете запропонувати, може і погодяться.
Я небритий і неголений олень, тому не пропонував нікому за тіло

Пора уже секту создавать)) И девиз уже есть))
Це точно ????
Ну якщо тіло в гарному стані, типу 95-65-95, то можете запропонувати, може і погодяться.
Я небритий і неголений олень, тому не пропонував нікому за тіло
Ой треба було писати ,,закрити тіло,, , зараз почнеться веселуха ???

Самий кращий важіль - ігнор.Коли почнуть розуміти ,що їх намагання з вас вибити те ,що вони хотять марні.
Тому залишається тільки чекати гарних пропозицій і стояти на своєму.

Я сьогодні в відповідь на черговий лист відповіла, що можу погодитись на 50% від тіла. Хвилин 10 казали що ні, не можливо, можемо за тіло частинами, я попрощалась з ними чемно.
Через декілька хвилин написали що «порадились» і надіслали гарантійного листа на 50%.
Не спілкувалась до цього і не виходила на зв’язок взагалі дуже довго.
Одного разу поскаржилась на них в НБУ бо з офіційної пошти щось слали про виїзд чи якусь конфіскацію, не пам’ятаю вже. Після цього вони зникли зовсім.

Вони спочатку телефонують усім, якщо не подіяло, ніхто не відповів на дзвінки, то на слідуючий день пропозиції вигідні закрити кредит. Через три місяці прострочення тільки за тіло кредиту. В перші два місяці я тільки кредит 7 закрила вигідно, і то треба щоб вас хтось роздраконив щоб спілкуватися з ними, а так по доброму вони не розуміють.

Долгий мороз. Потом говорить ,что можете максимум за 20% тела. Потом сказать, что ну может еще 50% найдете, но это крыша. Они или согласятся на 50% или предложат полное тело просто разбить на части.
Но есть и такие, кто просто начнет двигать долг дальше - продадут. Или упрутся из принципа в потолок и будут стоять на нем по неизвестным причинам. Но таких единицы.
Жалобы в нбу, постоянное напоминание о сделанных пролонгациях, всякие справки про мужа военного и так далее - все может помочь повлиять и ускорить их решение пойти на уступки. Это просто дело времени.
Можно вообще ничего не делать и морозиться многие годы, они тоже начнут предлагать все, что угодно. Но это надо иметь огромное терпение и не должно быть острой потребности быстрее всех закрыть.

Долгий мороз. Потом говорить ,что можете максимум за 20% тела. Потом сказать, что ну может еще 50% найдете, но это крыша. Они или согласятся на 50% или предложат полное тело просто разбить на части.
Но есть и такие, кто просто начнет двигать долг дальше - продадут. Или упрутся из принципа в потолок и будут стоять на нем по неизвестным причинам. Но таких единицы.
Жалобы в нбу, постоянное напоминание о сделанных пролонгациях, всякие справки про мужа военного и так далее - все может помочь повлиять и ускорить их решение пойти на уступки. Это просто дело времени.
Можно вообще ничего не делать и морозиться многие годы, они тоже начнут предлагать все, что угодно. Но это надо иметь огромное терпение и не должно быть острой потребности быстрее всех закрыть.
Приватбанк :mosking: Шесть лет, как один день:mosking:

ЛайфХак ,с детства мне мама говорила с незнакомыми дядями по телефону и вобще не разговаривай, помогло !

Прислів"я "найшла коса на камінь" в дії ))
Приват освоил специальность "Прикладная тупость": 4 года - бакалавр, 5 лет - специалист, 6 лет - магистр... ;)
И пошел в аспирантуру...?

Приватбанк :mosking: Шесть лет, как один день:mosking:
У меня с приватом тоже історія. Кредитку брала у 2007 році і кредит на техніку. Був напис нотаріуса виконавча служба по одному провадження не відкрила а по іншому повернула( зі строком повернення до 2020 року ) Банк мовчить. В убкі дивлюсь що картка до 2027 року. Як? Я уже і незнаю де та картка. Як з ними розбиратись поки що незнаю. Цікаво що в убкі висить заборгованість 10 грн16 коп

Я для себе вибрала стратегію морозитися довгі роки, бо сильно багато честі для цих недоконтор якщо я буду їм відправляти довідку зі служби свого чоловіка, а потім ще закривати їх коштами які мій чоловік заробляє на війні. Оближуться. Досвід прохань у мене був на перших днях просрочок, тому все стало ясно понятно як божий день.

У меня с приватом тоже історія. Кредитку брала у 2007 році і кредит на техніку. Був напис нотаріуса виконавча служба по одному провадження не відкрила а по іншому повернула( зі строком повернення до 2020 року ) Банк мовчить. В убкі дивлюсь що картка до 2027 року. Як? Я уже і незнаю де та картка. Як з ними розбиратись поки що незнаю. Цікаво що в убкі висить заборгованість 10 грн16 коп
УБКИ принадлежит Привату. Они там пишут, что захотят. У меня каждый год разные суммы. И все "с потолка":)

Доброго дня. Можете як новачку пояснити про довідку 5? Що це за довідка?

Назад
Угорі