La Консалтинг. Закриття боргів в МФО, реструктуризація

Доброго дня, маю орієнтовно 17 МФО, потрібна порада. До того як побачив форум бачив різні статті і звернувся з консультацією до юридичної компанії La Консалтинг, після перегляду моєї кредитної історії юрист мені повідомив що всі мфо можна реструктуризувати з оплатою тільки за тіло кредиту і вони в цьому мені допоможуть ( від мене відправляють листи і т.д.). Тому питання чи може це бути вирішенням питання? Чи реально вони допомагають? Так як це звичайно теж коштує коштів , але в порівнянні з відсотками це не малі кошти. Так як буде можливість оплачувати тіло, але не з кабальними відсотками. Знаю що можливо задавали вже це питання, але так як новенький прошу поради як далі діяти.
Зроблю те саме що і вони, але за пів ціни і обіцяю бути чесним.
Я, як і вони, не буду робити нічого. Можу нехотя відповідати на Ваші дзвінки і стурбованим голосом казати що щось роблю.
- готуємо звернення по кожному кредиту окремо. І так тижні два.
Наступні два тижні листи йтимуть поштою.
Ще місяць нам відповідатимуть.
Потім ми знову два тижні чекаємо.
Під соусом "маленьких перемог" подаємо те, що деякі пропонують реструктуризацію. Але на велику суму.
І треба знову писати листи.
І знову по колу.
Доки не запропонують тіло.
Ну і звісно ж я не буду ні відправляти листи, ні складати їх.

Що я буду точно робить, так це дзвонити Вам і нагадувати про оплату своїх послуг.

Обдумайте мою чесну пропозицію)) вона хоча б реальна, навідміну від їхньої)

Чому Ви вірите шахраям, а мені ні?
Антиспам на телефон, спілкування з шарагами звести до нуля і буде Вам щастя
Я вам вірю) я зрозумів що ви маєте на увазі) я не вірю в компанії чи вони щось справді роблять, тому і написав

Напишіть їм, що Ви за 10000 грн готові накласти їм купу під двері!!! Вам все тут красиво рожували, що робити!

Можливо знаєте з якими мфо найважче ?
Особисто мені вони всі на одну "морду ліца"...як послав всіх скопом 5 років назад на увєсєлітєльну навколосвітню, так вони десь там і бродять.
Я нічого не збирався платити 5 років назад з особистих причин, так і зараз тим більше. І нічого не платив.
У вас може бути інакша ситуація життєва і інакше ставлення до цього... тому і кажу що порада однієї людини ( наприклад моя ) вам нічого не дасть.
А подекуди і зашкодить, бо я не знаю всіх ваших розкладів.
Тому і рекомендую читати і вивчати інформацію, а потім інтерпретувати це все під себе особисто.

Так ви напишіть, які у вас компанії
Манівео, маніфою, єгроші, біткапітал, тенго, мілоан, кліккредит, майкредит, соскредит, фінбар, швидко,кредитплюс, слон, кредит7, кредиткаса, старфін,, може ще якісь пару

Зараз підпис під авою зміню. Табличка "перевірений" вже є

cat-kitty.gif

Доброго дня, маю орієнтовно 17 МФО, потрібна порада. До того як побачив форум бачив різні статті і звернувся з консультацією до юридичної компанії La Консалтинг, після перегляду моєї кредитної історії юрист мені повідомив що всі мфо можна реструктуризувати з оплатою тільки за тіло кредиту і вони в цьому мені допоможуть ( від мене відправляють листи і т.д.). Тому питання чи може це бути вирішенням питання? Чи реально вони допомагають? Так як це звичайно теж коштує коштів , але в порівнянні з відсотками це не малі кошти. Так як буде можливість оплачувати тіло, але не з кабальними відсотками. Знаю що можливо задавали вже це питання, але так як новенький прошу поради як далі діяти.
Друже в мене схожа ситуація , на момент коли я знайшов цей форум було 23 МФО ! Мілкі закрив відразу , і тільки завдяки людям та їм порадав включив режим сніжинки та позакривав МФО до 9 штук на вигідних для мене умовах ! І те що вам ніхто окрім вас не допоможе це правда . Не слухайте порад цих помагаторів , вони лишу будуть кормити вас обіцянками а по факту користі від цього 0! Принцип за яким я закривав шараги це тотальний ігнор , лише іноді коли писали або присилали смс з лояльними умовами то відповідав та домовлявся . Тож регулярно моніторте форум по вашим МФО , створюйте стратегію на основі реальних історій людей та в деяких випадках складіть кошти та готуйтесь до суду ! Нічого страшного в цьому нема , це життя і вам потрібно боротись за свій час та кошти ) все в вас вийде !!!

Зроблю те саме що і вони, але за пів ціни і обіцяю бути чесним.
Я, як і вони, не буду робити нічого. Можу нехотя відповідати на Ваші дзвінки і стурбованим голосом казати що щось роблю.
- готуємо звернення по кожному кредиту окремо. І так тижні два.
Наступні два тижні листи йтимуть поштою.
Ще місяць нам відповідатимуть.
Потім ми знову два тижні чекаємо.
Під соусом "маленьких перемог" подаємо те, що деякі пропонують реструктуризацію. Але на велику суму.
І треба знову писати листи.
І знову по колу.
Доки не запропонують тіло.
Ну і звісно ж я не буду ні відправляти листи, ні складати їх.

Що я буду точно робить, так це дзвонити Вам і нагадувати про оплату своїх послуг.

Обдумайте мою чесну пропозицію)) вона хоча б реальна, навідміну від їхньої)
Дуже дякую за відповідь,,, значить буду готуватись до ігнору і чекати вигідних пропозицій від мфо, ( за цей час підзбираю кошти). Розписали класно, дякую
Ці заіпуть дзвінками всім і вся. Доки не сплатите все що хочуть.

Ці можуть сходить в суд.

По інших - нічого особливого.
Просто кредит, нові кредити ще є,

Останнє редагування:
Дуже дякую за відповідь,,, значить буду готуватись до ігнору і чекати вигідних пропозицій від мфо, ( за цей час підзбираю кошти). Розписали класно, дякую

Просто кредит, нові кредити ще є,
Рекомендую предупредить хотя бы ближайших родственников. Чтобы не общались с ними тоже.
У вас биткапитал самые конченные сейчас, можете отзывы почитать свежие про них на форуме.

Опять лохотронщики

Не допоможуть, оплатила їм аванс, і все, ні грошей, ні допомоги. Коли звернулася, щоб повернули кошти, то звісно, що відмовилися.

Така сама ситуація,тільки кошти даремно витратила, допомоги нуль.Готувати документи будуть місяць

Рекомендую предупредить хотя бы ближайших родственников. Чтобы не общались с ними тоже.
У вас биткапитал самые конченные сейчас, можете отзывы почитать свежие про них на форуме.
Повністю згодна, невідаючи довелося вислухати на протязі дня від біткепітала море всякого лайна, остерігайтеся цієї компанії, дозвониться і до мертвого

Повністю згодна, невідаючи довелося вислухати на протязі дня від біткепітала море всякого лайна, остерігайтеся цієї компанії, дозвониться і до мертвого
В соответствующую тему

Тем про битов достаточно напишите туда заодно если хотите про чужой опыт почитаете

Назад
Угорі