Кибуц Берлога (проект номер раз)

Читала колись фразу про серіали. Головний герой каже - серіал для мене, як штани старшого брата. Завжди завеликі, з тією роботою можеш тільки кожну третю серію побачити

А герої різні подобаються. Інколи за поганого більше переживаєш, чим за хорошого. Аж обідно, що поганого героя піймали і в тюрму посадили. А він своєму начальнику тільки ручки і ніжки відрізав. А міг вбити.

Щось сьогодні я дуже добра.

IMG_20260401_003229.webp

У річці Луга на Волині знайшли «шолом княжої доби» – інтрига, сенсація, археологи протирають руки… Аж зʼясувалося, що це частина самогонного апарата з 60-х Все-таки яка багата у нас історія і культурна спадщина
HE0vYIuagAAAQnx
:весело:

Ти йому так не відповідай,бо щас він тобі напише,що в тебе робота-в німецьких фільмах зніматися

Усім привіт💸🍬🍰❤️🥰🐟💰🐈🍻
Доброго ранку:) во во. А шо робота не пильна, і частина потреб перекрита:)

Ну я не думаю що там годують. Чи там як ото в оголошеннях? Чай, кава, цукерки за рахунок роботодавця:)
Та ну,треба щоб були гарячі обєди,або безкоштовна доставка з маку. А премія є на восьме березня? Інакше не має сенсу. І тринадцята зарплата

Та ну,треба щоб були гарячі обєди,або безкоштовна доставка з маку. А премія є на восьме березня? Інакше не має сенсу. І тринадцята зарплата
Обізатєльно, все є. І амортизація також:)

Доброго ранку.
IMG_20260401_003413.webp

Ти йому так не відповідай,бо щас він тобі напише,що в тебе робота-в німецьких фільмах зніматися
- Чи задовільняє Вас робота?
- Думаю, що так!. Коли зранку йду на роботу, то чогось ще хочеться. Але коли йду з роботи, то вже нічого не хочеться. Значить задовільняє!

Назад
Угорі