Leona
✩ Premium ✩
- Дописи
- 11987
- Реакції
- 20850
- Бали
- 7215
Leona не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ого! Ти переміг,привітДоброго ранку. А в мене спіннінг![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ого! Ти переміг,привітДоброго ранку. А в мене спіннінг![]()
Тільки поки риба щось не ловитьсяОго! Ти переміг,привіт
Тільки поки риба щось не ловиться![]()
То нічого,в мене теж хлібопічка в шкафові стоїть,а на ній гумові чоботи лежать. А у Ксюхі,небось,на фондюшніце Ева спить,ну хоч яка користьТільки поки риба щось не ловиться![]()

скарга у фін моніторинг ще діева чи ні ?і треба зразок Оце піхота завелась 
ПривітВ цьому році дофіга кліщів. Собаки та коти ними обліплені. Таке враження, що вони прям з під снігу полізли. Купили якусь пшикалку, але вона ній не допомагає.
-Нах ти в акті всюди римські цифри поставив?-Начальство їх любить. Нехай буде. -Ну я розумію в категорії, але в стовпчику кількість?!-НЕХАЙ БУДЕ!
все таки братюня вирішив укліпати по повній бо мама йому скан перписки у вайбері скинула а там просто блюзнірство і тепер ми знаемо що так звані специ у банку на гарячій лінії це е бот зачатий алкашом медведевимскарга у фін моніторинг ще діева чи ні ?і треба зразок Оце піхота завелась
![]()
Оце так даа- хто в тебе на БЗВП ротним був? - не ротний, а ротнА. Жінка була- молода якась? - та нє, стара. Років 35.![]()
Попробуйте дать им таблетки от клещей, должно помочьВ цьому році дофіга кліщів. Собаки та коти ними обліплені. Таке враження, що вони прям з під снігу полізли. Купили якусь пшикалку, але вона ній не допомагає.![]()