Кибуц Берлога (проект номер раз)

От мені хтось на прольоті вибив кусок стіни,тепер дирка і видно кріпёж,що тримає раковину,ну от шо робить,тут газ не допоможе

В кого туди посадить?
Ну якщо такі дітки що стіни ламають, то річика дітям а собі заводиш алабая.

Хлопчик може педагогічно запущений. Батьки невідомо де. Якось він двері нашого під'їзду всі вимастив глиною з болота. Всі ходили ніби так має бути, в я майже 10 відео води носила, щоб ті двері відмити.

З одного боку шкода його, нікому його не треба. Цілими днями на вулиці з ранку і до 22.00-23.00 на вулиці. Що їсть, де спить ніхто не знає.

Останнє редагування:
Хлопчик може педагогічно запущений. Батьки невідомо де. Якось він двері нашого під'їзду всі вимастив глиною з болота. Всі ходили ніби так має бути, в я майже 10 відео води носила, щоб ті двері відмити.

З одного боку шкода його, нікому його не треба. Цілими днями на вулиці з ранку і до 22.00-23.00 на вулиці. Що їсть, де спить ніхто не знає.
Так це ж мрія мого дитинства, на вулиці зранку до вечора і щоб ніхто не чіпав.

Це виходить я також хотів би бути педагогічно запущеним:)

Так це ж мрія мого дитинства, на вулиці зранку до вечора і щоб ніхто не чіпав.

Це виходить я також хотів би бути педагогічно запущеним:)
Пед запущеним мріє бути кожний. А алабай в мене в коридорі ляже і все:затор

Правильно казати:пед . занедбаний

Правильно казати:пед . занедбаний
Я не знаю, чи та дитина в школу ходить. І чи він вміє говорити. Ні разу не бачила, щоб він говорив. Лиш бачила, як його били на вулиці.

Я не знаю, чи та дитина в школу ходить. І чи він вміє говорити. Ні разу не бачила, щоб він говорив. Лиш бачила, як його били на вулиці.
Ксю блін, ти весь час на негативі і історії в тебе негативні. Може досить вже ото нити? Все кепсько всюди змови...

Ксю блін, ти весь час на негативі і історії в тебе негативні. Може досить вже ото нити? Все кепсько всюди змови...
:beee:

IMG_20260225_180456.webp

Останнє редагування:
Капєц

В тебе є котів якось по іншому звали,то вже другі?

Назад
Угорі