Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ПривітУсім мої ранішні вітання![]()
Перед роботою вивела Річіка на хвилинку,зайшла назад-горить фанера,якою мусоропровод забитийПривіт![]()
Це в будинку вашому користуються мусоропроводом? Чи хтось курив і запалив заглушку?Перед роботою вивела Річіка на хвилинку,зайшла назад-горить фанера,якою мусоропровод забитий
Так я бігала додому Річіка залишила,відро води принесла і потушила. Отакі справи. Дим так й-капєц,я думала не дойду до хати,нічого не було видно
Скоріше діти,світла нема,двері відкриті,а з парадного виходиш-вхід у школу,то ,може,чи курить забігали,чи так балувалися,бо курить і підпалить фанєру,що мусоропровод забили,то треба бути пєдрілой,в в нас таких нема,начєЦе в будинку вашому користуються мусоропроводом? Чи хтось курив і запалив заглушку?
В квартирному будинку сусіди залежать один від одного.Скоріше діти,світла нема,двері відкриті,а з парадного виходиш-вхід у школу,то ,може,чи курить забігали,чи так балувалися,бо курить і підпалить фанєру,що мусоропровод забили,то треба бути пєдрілой,в в нас таких нема,начє
Но, конєшно,так бадьорить,я тобі скажу,особливо як в диму,то так прям шустро бігла
Чого? Хуліганять?В квартирному будинку сусіди залежать один від одного.
Я у нас в під'їзді монстр, завжди чужих дітей ганяю.
Переглянути вкладення 176177
Може до кого в гості приходив отой гомосекСкоріше діти,світла нема,двері відкриті,а з парадного виходиш-вхід у школу,то ,може,чи курить забігали,чи так балувалися,бо курить і підпалить фанєру,що мусоропровод забили,то треба бути пєдрілой,в в нас таких нема,начє
Но, конєшно,так бадьорить,я тобі скажу,особливо як в диму,то так прям шустро бігла
Ужас,від мене пахне кастріком,може,я на шашлики ходила? От згадала,люблю шашлики. В неділю, може, піду. І наивсякє разне.Може до кого в гості приходив отой гомосекну головне що все вже добре. Димом пахнеш як бомж?
Блін згадав... я колись, років 8 назад, працював на ст.м. льва толстого, а там цих бомжів, покотом спали, чоловік 50, і запах такий, що смерділо, після проходу там, ще пів днязапах вїдався в одяг волосся фе...
Мммм, кензо з фанерним димком, новий аромат від ЛеонідовниУжас,від мене пахне кастріком,може,я на шашлики ходила? От згадала,люблю шашлики. В неділю, може, піду. І наивсякє разне.
Блудник, в мене духі ,,кінзо,,,як бомж
Скажи! Просто атпадМммм, кензо з фанерним димком, новий аромат від Леонідовни![]()
Починають бігати сходами, гратися в догонялки, стукати металічними дверима. Літом бігають з водяними пістолетами. А саме головне, не живуть в нашому під'їзді.Чого? Хуліганять?
Так газу пусти з балончика тихенькоПочинають бігати сходами, гратися в догонялки, стукати металічними дверима. Літом бігають з водяними пістолетами. А саме головне, не живуть в нашому під'їзді.