Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Привіт. А я все оте їм залюбки, що Леонідівна написала
Да,раніше добренькє було
Шо саме?Привіт. А я все оте їм залюбки, що Леонідівна написала![]()
Всі оті каші бурячки броколіДа,раніше добренькє було
Шо саме?
О,так от для кого то все готують. А ми ,село,хочемо батона з маслом і пиріжечки,і чай з цукром . Шкода,що ти далеко живешВсі оті каші бурячки броколі
Все що викидаєте
Ти мусиш Блудника усиновити.О,так от для кого то все готують. А ми ,село,хочемо батона з маслом і пиріжечки,і чай з цукром . Шкода,що ти далеко живеш
І окружна уся стоїть
Так ми ж вже з ним домовилися,тільки хай дорогу почистять,бо не можна проїхати з його району в мійТи мусиш Блудника усиновити.
Приїду з бідончиками в садокТак ми ж вже з ним домовилися,тільки хай дорогу почистять,бо не можна проїхати з його району в мій
І шашлик будеш сама їсти, а Блудник броколі варене.Так ми ж вже з ним домовилися,тільки хай дорогу почистять,бо не можна проїхати з його району в мій
Я тобі у судочки упакуюПриїду з бідончиками в садок![]()
Да,шашлик я люблю,а в неділю мала мені в макє купила шаурму,пиріг там якийсь,ох і добренькєІ шашлик будеш сама їсти, а Блудник броколі варене.
Привіт. Навзаєм.Усім доброго ранку, гарного дня
ЗавтикалаПривіт. Навзаєм.
А де пундики, грошики, сердечка?
Я наприклад противник отих уколів. Бачив їх ефект. Але кожен сам вирішує.Завтикала
Вранці подзвонила мала і каже:хочеш,наколем ботокс. Так я в депресії
Нащо мені ботокс?
Я ж виглядаю молодше усіх молодих разом взятих. Або вони мені брехали
Отак накрлеш шо попало,в потім рог вилізеЯ наприклад противник отих уколів. Бачив їх ефект. Але кожен сам вирішує.
Кажуть,Клопотенко розробляв меню. Якщо це правда -хай посадить своїх дітей і годує три рази на день тим,що дають.Хеллоу! А кто это придумал детей кормить бокколями вареными?Детям надо мньосо, рыба, картошечка, а не бурьян