Кибуц Берлога (проект номер раз)

Так, сьогодні:)

Та у вас звірів повні хати, можна і без опалення:)
Що тобі мішає завести хоч одну звіринку?

IMG_20251030_114332.webp

Так, сьогодні:)

Та у вас звірів повні хати, можна і без опалення:)
Мені ,може, й так,а Річік позавчора заліз до мене в ліжко і так трусився,шо ліжко дрібненько колошматилосЬ. Ото шо подумала сусідка знизу? Навіть і уявлять не хочу

Мені ,може, й так,а Річік позавчора заліз до мене в ліжко і так трусився,шо ліжко дрібненько колошматилосЬ. Ото шо подумала сусідка знизу? Навіть і уявлять не хочу
Ти жива доросла жінка, можеш робити, що хочеш.

Що тобі мішає завести хоч одну звіринку?

IMG_20251030_114332.webp
В мене є, але живуть вони не в будинку і в постіль їх не пускаю. Я ж писав, це ж було вже... Ксенія, ти не уважна.

Так ти сама винна, не стрежи його в таку пору року.

Ти жива доросла жінка, можеш робити, що хочеш.
Ти що таке говориш, а як же якісь принципи, соціальні стандарти, а що люди скажуть:)

В мене є, але живуть вони не в будинку і в постіль їх не пускаю. Я ж писав, це ж було вже... Ксенія, ти не уважна.

Так ти сама винна, не стрежи його в таку пору року.

Ти що таке говориш, а як же якісь принципи, соціальні стандарти, а що люди скажуть:)
Так він вже оброс,

Нині стільки,звичайно,щоб по полу валяться

А сусідка звідки знає, що в хаті тільки ти і собака?
Можливо ти чоловіка привела і ви скачете по постелі, матрас випробовуєте.

На картинці нижче живі люди. Я навіть уявити не могла, що ти жінок, яких приводиш додому тримаєш на вулиці. А в постелі тільки ти спиш один.
:bye:

Останнє редагування:

На картинці нижче живі люди. Я навіть уявити не могла, що ти жінок, яких приводиш додому тримаєш на вулиці. А в постелі тільки ти спиш один.
:ahaha:
Ага,і де б я його взяла? Весь район знає,шо ходжу з тим Річіком як дурень з торбою. Визивала я сантехніка,труби міняли,усі,так одна сусідка другій каже:це Віта молода,мужчину хочє,то й визиває слюсарів . А та прийшла і мені розказує

Ага,і де б я його взяла? Весь район знає,шо ходжу з тим Річіком як дурень з торбою. Визивала я сантехніка,труби міняли,усі,так одна сусідка другій каже:це Віта молода,мужчину хочє,то й визиває слюсарів . А та прийшла і мені розказує
А сусідка сама заміжня?

:ahaha:
Ну якщо ти жінок називаєш звіринками то ок, я не проти. Так в постелі сплю я один:) :долойгрудь:якись в тебе хід думок не логічний, мекнула?:)

А сусідка сама заміжня?
Така як ти:)

Назад
Угорі