Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ага, утра доброго. Меня уже наадреналинило. Было громко в очередной раз. А мне в 9 утра в угол.Ніфіга
Вони всі починаючи з спагетті з болоньезе і до цукора з серветками гарного такого коричневого кольору. Усі пакети однакові,коричневенькі. Тільки джеми в коробочках
Усім доброго ранку,доброго дощичка
И чипсы с котятамиДоброго ранку.
![]()
А мені Клопотенко не подобається і страви в нього дивні.
Привіт.Ага, утра доброго. Меня уже наадреналинило. Было громко в очередной раз. А мне в 9 утра в угол.
Коричневый - это не наш цвет, не возьмёт.
И чипсы с котятами
Я не знаю его чуднЫх блюд, но халва по его рецепту вообще бюджетная, быстрая и вкусная. И намазка из баклажанов - аналогично. У Хименеса и Черветти куча не бюджетных ингредиентов. Ну, это как я в одной старинной поварской книге про какой-то салат читала. Там в ингредиентах 10 перепелиных яиц, язык теленка (не коровы, а сына евойного) и другие явно не бюджные продукты
Так бургер с борщом это наш отечественный вариант чешского супа в хлебном "горшочке", наверное. Я не пробовала, но в Чехии ж не одно поколение на таком супе выросло.Привіт.
Саме головне жива. Дасть Бог, все це закінчиться.
Клопотенко з Леді О провів реформу шкільної кухні, в тепер реформує українську народну кухню. Там у нього якийсь бургер з борщем наприклад. Сама не пробувала але люди "хвалять."
Ми з укриття прийшли,дощик такийАга, утра доброго. Меня уже наадреналинило. Было громко в очередной раз. А мне в 9 утра в угол.
Коричневый - это не наш цвет, не возьмёт.
И чипсы с котятами
Я не знаю его чуднЫх блюд, но халва по его рецепту вообще бюджетная, быстрая и вкусная. И намазка из баклажанов - аналогично. У Хименеса и Черветти куча не бюджетных ингредиентов. Ну, это как я в одной старинной поварской книге про какой-то салат читала. Там в ингредиентах 10 перепелиных яиц, язык теленка (не коровы, а сына евойного) и другие явно не бюджные продукты
Як вони провели реформу харчування-я розкажу. Каструлями все виливаємо. Діти носять своє. Добре,що в нас все безкоштовно. Собака не їсть ту їжуПривіт.
Саме головне жива. Дасть Бог, все це закінчиться.
Клопотенко з Леді О провів реформу шкільної кухні, в тепер реформує українську народну кухню. Там у нього якийсь бургер з борщем наприклад. Сама не пробувала але люди "хвалять."
Про реформу вообще ничего сказать не могу, поскольку никаким боком ни к школе, ни к детским садикам не отношусь. Но! Тот кофе, который нам 100500 лет назад половником из кастрюли огромной наливали, теперь называется «Раф» и его готовят в кофейнях. Не в кастрюлях и не половником. О, как!Ми з укриття прийшли,дощик такий
Як вони провели реформу харчування-я розкажу. Каструлями все виливаємо. Діти носять своє. Добре,що в нас все безкоштовно. Собака не їсть ту їжу
А дождь шикарный. Прям осень-осеньМи з укриття прийшли,дощик такий
Як вони провели реформу харчування-я розкажу. Каструлями все виливаємо. Діти носять своє. Добре,що в нас все безкоштовно. Собака не їсть ту їжу
А нам з чайника наливали дрожжевий напіток. 50 год пройшло,в я пам'ятаю,всі ломилися до столуПро реформу вообще ничего сказать не могу, поскольку никаким боком ни к школе, ни к детским садикам не отношусь. Но! Тот кофе, который нам 100500 лет назад половником из кастрюли огромной наливали, теперь называется «Раф» и его готовят в кофейнях. Не в кастрюлях и не половником. О, как!
Це не борщ в горшечку, в це бургер з сухим варіантом борщу - варений буряк, варена морква, варена картопля в соусі з помідор. Якось бачила, як Ектор це блюдо коментував, йому, як завжди не хватало приправи.Так бургер с борщом это наш отечественный вариант чешского супа в хлебном "горшочке", наверное. Я не пробовала, но в Чехии ж не одно поколение на таком супе выросло.
Живая)) но адреналином пырскаю, что та Драконида огнём![]()
огодні Дмитрівська суботаА дождь шикарный. Прям осень-осень
На кладбіщє не поїду,дощ такий,і в мене нема сил,тиждень до малої їздила після роботи,із світлом чахорда,Мішу вчора після оперейшен привезли,мама піде до церквиЦе не борщ в горшечку, в це бургер з сухим варіантом борщу - варений буряк, варена морква, варена картопля в соусі з помідор. Якось бачила, як Ектор це блюдо коментував, йому, як завжди не хватало приправи.
Як Міша себе почуває?На кладбіщє не поїду,дощ такий,і в мене нема сил,тиждень до малої їздила після роботи,із світлом чахорда,Мішу вчора після оперейшен привезли,мама піде до церкви
И за добавкой тоже, ага. А на кастрюле такая надпись огромными буквами КОФЕА нам з чайника наливали дрожжевий напіток. 50 год пройшло,в я пам'ятаю,всі ломилися до столу
Третє блюдо пишуть,И за добавкой тоже, ага. А на кастрюле такая надпись огромными буквами КОФЕ
Котів собак повиганяв,двері знутрі закрив-значить,нормальноЯк Міша себе почуває?
А на кладовище можна в любий день піти, крім власного день народження
Чудное блюдоЦе не борщ в горшечку, в це бургер з сухим варіантом борщу - варений буряк, варена морква, варена картопля в соусі з помідор. Якось бачила, як Ектор це блюдо коментував, йому, як завжди не хватало приправ
Третье блюдо, конечно, даже звучит красивееТретє блюдо пишуть,
Котів собак повиганяв,двері знутрі закрив-значить,нормально
Є англійський повар Олівер, Клопотенко його копіює. Так цей Олівер готував індійське карі в сковорідці, рівно половину сковорідки були приправи, які він розігрівав на розкаленій пательні. А інша рис з куркою. Там від тих приправ можна дирку в шлунку отримати. Хоча наскільки там в Індії антисанітарія, то може той гострий перець все дезінфікує.Чудное блюдо
А приправы (впрочем, майонез тоже) спасают любое блюдо. К примеру, бедные жители индийских трущоб, после ритуальных подмываний в Ганге, брали тухлую курицу (это у них только Кришна траву дует, остальные по мясу) и буквально вываливали её в острой карри и сверху куркумы для цвета. И готовили на всю многодетную семью. Так что, сухой буряк приправы тоже спасут, думаю
Третье блюдо, конечно, даже звучит красивее
Я именно об этом! Веками себе желудок те индусы дезинфицируют, веками! Им уже никакой Ганг не страшенЄ англійський повар Олівер, Клопотенко його копіює. Так цей Олівер готував індійське карі в сковорідці, рівно половину сковорідки були приправи, які він розігрівав на розкаленій пательні. А інша рис з куркою. Там від тих приправ можна дирку в шлунку отримати. Хоча наскільки там в Індії антисанітарія, то може той гострий перець все дезінфікує.
Не поїду в ІндіюЄ англійський повар Олівер, Клопотенко його копіює. Так цей Олівер готував індійське карі в сковорідці, рівно половину сковорідки були приправи, які він розігрівав на розкаленій пательні. А інша рис з куркою. Там від тих приправ можна дирку в шлунку отримати. Хоча наскільки там в Індії антисанітарія, то може той гострий перець все дезінфікує.
Я може не знаю, но хіба закладка то не наркотики в клумбі зариті? В нас просто наркоман і парадному живе,то в нас круг дома все переритоХоча наші ґаздиньки теж задніх не пасуть в кулінарії. Чую, як розмовляють дві жіночки. Одна жаліється, що з тими закладками життя не бачить. Третьою партію аджики закриває, в її домашні вже половину відкрили і з'їли, в ще лише жовтень. А друга їй говорить, що її домашнім на всю зими хватає однієї закладки 10 півлітрових банок аджики. Вона туди стільки гострого перцю добавляє, що більше однієї чайної ложечки аджики за вечерею не з'їдають.