Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Читаю лише на укр. Перший відпадає... відьмака там багато книг що мене збентежило. Але спробую. Данке."Страж" Пехов,
"Відьмак" Анджея Сапковського.
Я Стража знову перечитую, у головного героя цікавий хід думок, мені подобається.Читаю лише на укр. Перший відпадає... відьмака там багато книг що мене збентежило. Але спробую. Данке.
Вже замовив відьмака 1 книгуЯ Стража знову перечитую, у головного героя цікавий хід думок, мені подобається.
Фентезі не підкажу,останнє читала Марія Матіос,, Солодка Даруся,,"Страж" Пехов,
"Відьмак" Анджея Сапковського.
Це що якась еротика?Фентезі не підкажу,останнє читала Марія Матіос,, Солодка Даруся,,
Це про те як совецька власть на заході країни встановлювалася історією одної дівчинки,її сім'ї,ну це так в двох словах,вона там розумом тронулася від різних подійЦе що якась еротика?![]()
Хочу чогось позитивнішогоЦе про те як совецька власть на заході країни встановлювалася історією одної дівчинки,її сім'ї,ну це так в двох словах,вона там розумом тронулася від різних подій
Щє читала Ірен Роздобудько,,Гудзик,, но там також нема позитивного,про коханняХочу чогось позитивнішого.
Тореадори з Васюківки. Нестайко.Хочу чогось позитивнішого.
Ага і Дід Мазай і котиТореадори з Васюківки. Нестайко.
Це ти даремно. Весела смішна книжка, на українській мові. Кожний повинен хоч раз її прочитати. Це вже класика.Ага і Дід Мазай і коти![]()
Недавно закончил читать «Нація» и «Букова земля». Чудо как хороши.читала Марія Матіос
Как по мне, так Пратчетт с его Дискомиром лучше. Его можно читать и как сказочку, а можно и поразмышлять. А поразмыслить там ох как есть о чём)))Я Стража знову перечитую, у головного героя цікавий хід думок, мені подобається.
Дякую за інфо, але читаю на укр. Пехова не бачив в перекладі. Вже відьмака замовив.Сапковського діда Мартіна йго ТафаМожеш ще діда Муркока читнути ну Пехова треба починати читати з хронік Сіали
![]()
тоді шукай Борю ШтернаДякую за інфо, але читаю на укр. Пехова не бачив в перекладі. Вже відьмака замовив.
пригоди інспектора Беламора