Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да,раночок сьогодні,привітДоброго ранку і гарного дня
![]()
І що це значить?
Леона, ну как вы не понимаете? Это значит: хочу тортик, но бл*ха на диете)І що це значить?
Це просто картинка, якоїсь біженки українки з Грузії, де їй мама торт Київський купила. А котики, може цієї дівчини, а може господарів теж хочуть торт.І що це значить?
Я подумала,що Грузія претендує на Київський торт,ну скритий смисл,а то про котиківЦе просто картинка, якоїсь біженки українки з Грузії, де їй мама торт Київський купила. А котики, може цієї дівчини, а може господарів теж хочуть торт.
А я то думал — может кто тоже на диетеЦе просто картинка, якоїсь біженки українки з Грузії, де їй мама торт Київський купила. А котики, може цієї дівчини, а може господарів теж хочуть торт.
Дієта потрібна хворій людині.А я то думал — может кто тоже на диете![]()
Мені треба на дієту,хочу похудать до нового рокуЛеона, ну как вы не понимаете? Это значит: хочу тортик, но бл*ха на диете)
Чим це я так насмішила,аж на підлогу впали всі три
Мовчу як риба ап льод))Чим це я так насмішила,аж на підлогу впали всі три
Канєшна,бо на льодутхолодно і слизькоМовчу як риба ап льод))
Як пише одна літня людина з форуму : не треба воно тобіКанєшна,бо на льодутхолодно і слизько

Хто ця літня людина? Він не жонатий?Як пише одна літня людина з форуму : не треба воно тобі
Я про дієту єслі шо))
Кошатнік)Хто ця літня людина?
Вже орнітологша знайшласьВін не жонатий?