Leona
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12023
- Реакції
- 20908
- Бали
- 7215
Leona не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тепер ти не нічний котяраТа хух ,переходжу на денний образ життя )))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тепер ти не нічний котяраТа хух ,переходжу на денний образ життя )))
Тепер денний ,тільки переход буде не зрозумілий ,зараз виспався ,буду до півночі гуляти ,а завтра знову спатьТепер ти не нічний котяра
О,півночний котяраТепер денний ,тільки переход буде не зрозумілий ,зараз виспався ,буду до півночі гуляти ,а завтра знову спать![]()
Коти головного мозку
Дивлячись на скільки любиш домашнього підопічного ,і на скільки дозволяєш )Правда красиво?
![]()
На столі сидіти ніхто не дозволяє, але це коти і ти не завжди вдома. Без нас вони мабуть весь вільний час роблять тільки те, що ми їм забороняємо.Дивлячись на скільки любиш домашнього підопічного ,і на скільки дозволяєш )
Погано що вони у тебе обмежені квартирним простором ,а ті коти які на вулиці Ів хаті ( квартирі ) то інші тваринки ,самостійні ,з характером )))На столі сидіти ніхто не дозволяє, але це коти і ти не завжди вдома. Без нас вони мабуть весь вільний час роблять тільки те, що ми їм забороняємо.
Я першу кішку випускала на вулицю, але її збила машина. Тепер нікого не випускаю.Погано що вони у тебе обмежені квартирним простором ,а ті коти які на вулиці Ів хаті ( квартирі ) то інші тваринки ,самостійні ,з характером )))
А може то красень ))Привіт.
Яка красуня.![]()
Кажуть, що трьох колірні тільки кішки.А може то красень ))
Та тільки роздивився ,так трьох масні тільки кішкиКажуть, що трьох колірні тільки кішки.