Кибуц Берлога (проект номер раз)

Бурхлива молодість?

У тебе колись був кіт?
Та молодість як у всих, вредна робота. В мене особисто не було ніколи тварин домашніх. В батьків є кіт не кастрований...
У тебе колись був кіт?
Чому питаєш? Хочеш подарувати мені нявкалку?

Та молодість як у всих, вредна робота. В мене особисто не було ніколи тварин домашніх. В батьків є кіт не кастрований...
Якби в тебе був кіт, то ти би знав, що поки ненагодуєш кота, сам їсти не зможеш. Кіт тобі просто не дасть.
IMG_20241118_173702.webp

Я не думаю, що ти зможеш жити з котом, а тим більше з котами.

А ти зможеш полюбити і терпіти клубок шерсті, який постійно просить їсти, гратися, залишає всюди шерсть, навіть на їжі? Прибирати за ним туалет?
В мене була дружина, все те саме тільки туалет не прибирав. А кіт мовчить. Тож норм.

В мене була дружина, все те саме тільки туалет не прибирав. А кіт мовчить. Тож норм.
Мовчить?
Декотрі коти набагато більше говорять, чим деякі жінки. У мене була кішка, так вона, як акин, що бачила то мяукала.

Мовчить?
Декотрі коти набагато більше говорять, чим деякі жінки. У мене була кішка, так вона, як акин, що бачила то мяукала.
А спати як? Це ж і в ночі ходить нявкає? Нє на таке я не згоден... тут без котів буває хрен заснеш з цими дережаблями.

А спати як? Це ж і в ночі ходить нявкає? Нє на таке я не згоден... тут без котів буває хрен заснеш з цими дережаблями.
Дорослий кіт спить 16-18 годин на добу. Але ці 6-8 годин активності. Це весело.

Це вже друге покоління.
В жовтні в мене померла кішка, що мала 14 років. Ці ще молоді, тільки по шість років.
Ти ніби в іншому світі живеш, чи то ти спецом завела те стадо щоб втекти від людей? Ти часом не соціофобка?
Чи ти може валеряночку з котиками там попиваєш?
Я нікого не хотів образити, але не може людина в якої все добре завести 4 коти. Може щось зайве написав, вибачаюся наперед. Добраніч.

Останнє редагування:
Ти ніби в іншому світі живеш, чи то ти спецом завела те стадо щоб втекти від людей? Ти часом не соціофобка?
Чи ти може валеряночку з котиками там попиваєш?
Ти ніколи не підбирав на вулиці тваринок?

Ну там де я жив не було бездомних, всі були чиїсь, а малих завжди розбирали.
Хоча ні, одну підібрав, як виявилося підле створіння. Але то і твариною назвати важко. Тварини не такі підлі і брехливі. Та й мабуть я більше до собачок:) чи рибок:)

Ну там де я жив не було бездомних, всі були чиїсь, а малих завжди розбирали.
А у нас багато вуличних тварин, це просто якись жах. Тільки один кошачий приют. І тот переповнений. Постійно просять грошей на корм тваринам. Просто придурки, які тримають кішечок і собачок, не хочуть їх стерилізувати. А плоди їх любові викидають на вулицю. Сьогодні в групі бачила фото коробки з кошенятами, а на вулиці вночі -2.

А у нас багато вуличних тварин, це просто якись жах. Тільки один кошачий приют. І тот переповнений. Постійно просять грошей на корм тваринам. Просто придурки, які тримають кішечок і собачок, не хочуть їх стерилізувати. А плоди їх любові викидають на вулицю. Сьогодні в групі бачила фото коробки з кошенятами, а на вулиці вночі -2.
Що ж то за люди що тварин викидають... ну шкода звісно, при чому що мені тварин більше шкода чим людей, але ж ти не можеш всих до себе забрати.
Ти мені навіюєш депресивні думки... досить мені негативу, знову засинати до 23:(

Що ж то за люди що тварин викидають... ну шкода звісно, при чому що мені тварин більше шкода чим людей, але ж ти не можеш всих до себе забрати.
Ти мені навіюєш депресивні думки... досить мені негативу, знову засинати до 23:(
Які ми ніжні. А тваринку прихистити зась.
Ще інших відмовляєш.
Це остання покоління котиків, яких я тримаю.

Назад
Угорі