Кибуц Берлога (проект номер раз)

Добрий ранок. Ага розводи починаються... дивися бо буде як в бабці з коритом:)
Це спочатку була ідея Тоні, продати станок і купити мотоцикл. Звідки думаєш тема про мотоцикли взялась. А ми з дівчатами вирішили йому допомогти з продажем. А коли Тоні зрозумів, що ми налаштовані серйозно, то злився. Звичайно нам процент від продажу мав бути, так на дрібнички, платічко, черевички...
ЩЕ пару днів щось легеньке поїсти і все. Шлангу ковтати взагалі немає бажання.
А можливо даремно не хочеш йти на ендоскопію, можливо там щось є, або немає.

Це спочатку була ідея Тоні, продати станок і купити мотоцикл. Звідки думаєш тема про мотоцикли взялась. А ми з дівчатами вирішили йому допомогти з продажем. А коли Тоні зрозумів, що ми налаштовані серйозно, то злився. Звичайно нам процент від продажу мав бути, так на дрібнички, платічко, черевички...
А,ясно,а то я вже хотіла писать тобі,якє ти хочеш плаття 👗,я хочу такє пряме,внизу манжетка,бобочкой,нижчє коліна

А,ясно,а то я вже хотіла писать тобі,якє ти хочеш плаття 👗,я хочу такє пряме,внизу манжетка,бобочкой,нижчє коліна
Значить потрібно нашого афериста трусити, нехай станок продає і купує всім по платічку і черевички. Так і бути, якщо гроші залишаться ми йому салати шубу і олів'є приготуємо.

Значить потрібно нашого афериста трусити, нехай станок продає і купує всім по платічку і черевички. Так і бути, якщо гроші залишаться ми йому салати шубу і олів'є приготуємо.
Щє ,,мімозу,,можна

А можливо даремно не хочеш йти на ендоскопію, можливо там щось є, або немає.
Та я ковтав вже разів 4

Ну зараз ніби нема:)
Ти вже можеш з'їсти три відбивні з смаженою картопелькою?
IMG_20241118_083258.webp

Які у вас хороші спогади про лікарню.
Саме головне що нічого не знайшли.

Які у вас хороші спогади про лікарню.
Саме головне що нічого не знайшли.
Ну як нічого:) лікар сказав що раку і язви нема а все інше лікується і на дієту на 2 місяці. Але то давно було. То жінка бивша винна:)

Так то ж про зонд,не про лікарню,лікарня не винна, що зонд паразіт
Надо в Ксенії спитати чи той зонд хоч миють. Може він один на колоноскопію і на гастроскопію:) я лікарів хронічно не переношу як і поліціянтів.

Останнє редагування:
Назад
Угорі