Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Раніше в берложкє цілодобово йшли дебати,чого тільки не було,а потім ми з Ксюхою підтримували ,да Ода заскакує,добре що зайшлиВсе ,хана ,добралися і в берлогу ,нам де спілкуватись ( флудити )![]()
На взаємДОбраніч всим. Буду спати голодний. 2 день дієта.тихої ночі
Кто добрался? Что не так?Все ,хана ,добралися і в берлогу ,нам де спілкуватись ( флудити )![]()
Рис на воді, або білі сухарі можна.ДОбраніч всим. Буду спати голодний. 2 день дієта.тихої ночі
Бідний,тримайтеся,ДОбраніч всим. Буду спати голодний. 2 день дієта.тихої ночі
Я читав ,будемо підіймати тему ,і підтримувати ОдаРаніше в берложкє цілодобово йшли дебати,чого тільки не було,а потім ми з Ксюхою підтримували ,да Ода заскакує,добре що зайшли
Ой та не. Я как было такое — вообще ничего не мог есть. Дня 3 по-моему)Рис на воді, або білі сухарі можна.
Добраніч.
А какую темуЯ читав ,будемо підіймати тему ,і підтримувати Ода
Щось їсти потрібно. Невеликими порціями, тепле і хоч три рази в день.Ой та не. Я как было такое — вообще ничего не мог есть. Дня 3 по-моему)
Не клей .... ,оцю ,де зараз спілкуємосьА какую тему![]()
Ага ,сотку з сіллю і гарячого супуЩось їсти потрібно. Невеликими порціями, тепле і хоч три рази в день.
Перезавантаж льохонЧи телефон завіс,чи інтернету нема
Про берложку.А какую тему![]()
А хіба не зрозуміло що Ода на війні ,хто читав той знає ,і не потребує поясненьПро берложку.
А Ода у нас воює, тому рідко заходить. На півроку був пропав, ми з Леоною вже переживати почали.
Оххх... Жизнь нынче наступила... А людей жалко. Тех что тамПро берложку.
А Ода у нас воює, тому рідко заходить. На півроку був пропав, ми з Леоною вже переживати почали.
А їх ,не треба жаліти ,тих хто там ,їм потрібна повага і розуміння ...Оххх... Жизнь нынче наступила... А людей жалко. Тех что там
У него ник длиннее, не сразу догадаешься)А хіба не зрозуміло що Ода на війні ,хто читав той знає ,і не потребує пояснень