Leona
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12036
- Реакції
- 20919
- Бали
- 7215
Leona не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І гарного дняТихого, мирного вечора.
![]()
Привіт
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І гарного дняТихого, мирного вечора.
![]()
О,а як це ти мене сьогодні обскакалаДоброго ранку.
![]()
Доброго ранку,іду сьогодні зуби дратьДоброго ранку.
![]()
Привіт.Доброго ранку,іду сьогодні зуби драть
В неділю,бо тільки в неділю у багатьох вихідний,ну і я примазалася до цих поважних людейПривіт.
Чого в неділю.
Дуже дорого видалення у вас?
![]()
Привіт.В неділю,бо тільки в неділю у багатьох вихідний,ну і я примазалася до цих поважних людей
А дорого чи нє,не знаю,1500,бо там складний випадок,а так 1000 видалення,но я обійшла усі кабінети на районі,поки цей найшла,самий дешевий,но доктор віку моєї малої,може,через це?
Ой,привіт
Який старший,років 20 з невеличким,росту і комплекції,шо моя АнфісаПривіт.
Що лікарь старший, то більш ймовірно, що легше тобі зуб витягне. Тут досвід не лишній. Саме головне щоб силу в руках мав.
То я не повністю прочитала. Може він юний геній, раз і зуб видер.Який старший,років 20 з невеличким,росту і комплекції,шо моя Анфіса
Та аби добре все було,но , начє,нічогоТо я не повністю прочитала. Може він юний геній, раз і зуб видер.
Зуб не шкода, а гроші дуже.
Привіт,ну що новенького?![]()
Доброго ранку.
Атвтнас в садочку ворони як сиділи ,так і сидять,поробили гнізда,і за домом ,ніколи нікуди не літають,цілою толпою тут околачуються,скоро нападати почнутьПривіт.
У нас в день весна, на сонці +22. Все розпускається. Але наші ворони, ще не полетіли в поле гнізда робити. А всією зграєю, кожний вечір повертаються в лікарню. Так що справжньої весни, ще немає.
![]()
Привіт.Атвтнас в садочку ворони як сиділи ,так і сидять,поробили гнізда,і за домом ,ніколи нікуди не літають,цілою толпою тут околачуються,скоро нападати почнуть
Привіт
І чорні,і сірі,і якісь маленькі,мабуть,то не ворони,-усі гнізда помантулили і кубляться,скоро не можна буде з собакою вийти,а в садочку,то взагалі кошмар.Привіт.
Ні, наші ворони не місцеві, тільки на зиму прилітають. А коли зима закінчується, то розбиваються на пари і летять в поля гнізда робити. Це чорні вОрони. А місцеві сірі ворОни.