Кибуц Берлога (проект номер раз)

F-zscV9XQAA1L7r

Слухай,сьогодні спала так міцно,кицька прийшла ,мабуть,в чотири години,як завжди ,мене піднімати,а я не чула,ну а Річік мене охороняв,не пускав її і стрибнув ,щоб її прогнати і впав мені на обличчя,лапою прям під око попав. Як гадаєш,повірять на роботі в таку історію?
Ой,привіт

Останнє редагування:
Слухай,сьогодні спала так міцно,кицька прийшла ,мабуть,в чотири години,як завжди ,мене піднімати,а я не чула,ну а Річік мене охороняв,не пускав її і стрибнув ,щоб її прогнати і впав мені на обличчя,лапою прям під око попав. Як гадаєш,повірять на роботі в таку історію?

Ой,привіт
Привіт.
Ти справжні 33 нещастя!
Великий синяк? Ти хоч лід приклала?
Тобі не все рівно, що на роботі подумають?
Все рівно будуть думати чоловік побив. Ти кажи, що з коханцем застукав.
У мене один раз синяки на грудях були, коли Сьома з антресолі скочив на мене. Добре що він тоді маленький був, важив 3 кг. Не уявляю, що зі мною було, якби тепер коли він 8 кг важить, скочив.
IMG_20231120_040450.webp

Привіт.
Ти справжні 33 нещастя!
Великий синяк? Ти хоч лід приклала?
Тобі не все рівно, що на роботі подумають?
Все рівно будуть думати чоловік побив. Ти кажи, що з коханцем застукав.
У мене один раз синяки на грудях були, коли Сьома з антресолі скочив на мене. Добре що він тоді маленький був, важив 3 кг. Не уявляю, що зі мною було, якби тепер коли він 8 кг важить, скочив.
IMG_20231120_040450.jpg
А Річік -10
Трохи стухло,но трохи фіфан і опухло,і подряпини
Мені здається,шо у версію з коханцем щє меньше повірять,ніж що собака на лице стрибнула

Купи крем від синців в аптеці.
Чому у тебе не може бути коханця? Ти ще вогонь жіночка.

Назад
Угорі