Кибуц Берлога (проект номер раз)

Привіт. Та на ходу не виходить. Сплю,як получається,моментами,так вже вимучалися,шо я вночі вже не не все чую,щє й район в нас такий, цілодобово,без зупину,ну сьогодні меньше,можна сказати,майже тихо
Привіт. Жах, що я можу сказати...Бережи там себе, собакенів і котів.

Квітка поспи...співчуваю
IMG_20261003_104202_664.webp

Усім привіт

Привіт.
То все страшно і погано.
IMG_20261003_104555_972.webp

Річік на брюхє повзе до виходу,бо згадав куди прийшов -до ветеренара

Річік вообще молодець-зробили щеплення і нікого не вкусив

Навіть морду не зав'язували
Раньше, когда водила свою собаку стричь ногти, то ей надевали намордник. У меня чихуахуа была)) сейчас она у мамы живёт

Раньше, когда водила свою собаку стричь ногти, то ей надевали намордник. У меня чихуахуа была)) сейчас она у мамы живёт
Бачте,який умнічка,а ми Річку морду мотузкою зав'язуємо,три рази обмотаємо і на морський вузол

Бачте,який умнічка,а ми Річку морду мотузкою зав'язуємо,три рази обмотаємо і на морський вузол
Моя бы перегрызла и верёвку и всех вокруг. Она и морник не давала надеть, маленька и агрессивная она, когда заставляют делать, то чего не хочет

Моя бы перегрызла и верёвку и всех вокруг. Она и морник не давала надеть, маленька и агрессивная она, когда заставляют делать, то чего не хочет
Намордник вдіти,то без варіантів,а мотузку я прилаштувала ся зав'язувати-не зніме,і стригти зав'язую,і як лапи різали,як остюки позаганяв. В що робити? Маленькі собачки,то справжня бойова машина піхоти. Но Річік не дуже малий,майже 10 кг

Намордник вдіти,то без варіантів,а мотузку я прилаштувала ся зав'язувати-не зніме,і стригти зав'язую,і як лапи різали,як остюки позаганяв. В що робити? Маленькі собачки,то справжня бойова машина піхоти. Но Річік не дуже малий,майже 10 кг
Ричик красивый у вас. А что это за порода? не могу вспомнить, как эта порода называется

Но він,ясно,що якісь породи помішалися,метис. А як побритий-на терьєра похож. В тулуб як у такси.

Дуже г
20260717_100142.webp

У меня вот такая сплюха живёт))

Коасивый
Гарна. Це британка?

Но він,ясно,що якісь породи помішалися,метис. А як побритий-на терьєра похож. В тулуб як у такси.
Смешной наверное, когда бритый))

Дуже г

Гарна. Це британка?
Шотланская вислоухая

Назад
Угорі