Блудник
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2771
- Реакції
- 3889
- Бали
- 698
Блудник не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітання. Сонечко то так, але холодноУсім привіт,сонечко![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вітання. Сонечко то так, але холодноУсім привіт,сонечко![]()
Вдома? Я на роботі,в групі 27 градусів. Опалення не вимкнули в садках,то в мене і ,пардон,спина мокраВітання. Сонечко то так, але холодно![]()
Так дома. Настрій таке щось не зрозуміло.Вдома? Я на роботі,в групі 27 градусів. Опалення не вимкнули в садках,то в мене і ,пардон,спина мокра
Як настрій?
Увімкни обігрівач,або газ,я он увімкнула,то тепло так було,тільки спать не лягайТак дома. Настрій таке щось не зрозуміло.
А спати чому ні? Тільки про це думавУвімкни обігрівач,або газ,я он увімкнула,то тепло так було,тільки спать не лягай
А сгорить? Шапку видінь,кофту теплу і лягай. В мене в квартирі 15 градусівА спати чому ні? Тільки про це думав![]()
Не сгорить нічого. То в тебе холодно.А сгорить? Шапку видінь,кофту теплу і лягай. В мене в квартирі 15 градусів
Ну тобі повезлоНе сгорить нічого. То в тебе холодно.
Яка коли так лягаю, то відчуваю себе бомжом на вокзалі, весь одяг на мені.А сгорить? Шапку видінь,кофту теплу і лягай. В мене в квартирі 15 градусів
От,у вас гарні бомжі на вокзалі,в найковськийх костюмахЯка коли так лягаю, то відчуваю себе бомжом на вокзалі, весь одяг на мені.
Я мала на увазі багато одягу на собі.От,у вас гарні бомжі на вокзалі,в найковськийх костюмах
А,як же ж спать,як холодно?Я мала на увазі багато одягу на собі.
В одязі, як капуста. Але це дуже не зручно.А,як же ж спать,як холодно?
Не палить же чайника кожну ніч
В чого не зручно? Лежиш собі тепло вдітий -балдєєш,тривога загула-собаку під мишку,ноги в боти і на вихідВ одязі, як капуста. Але це дуже не зручно.
Сумно це все.В чого не зручно? Лежиш собі тепло вдітий -балдєєш,тривога загула-собаку під мишку,ноги в боти і на вихід
Все продумано
А шо робити ,куме,шо робитиСумно це все.
![]()
Нашо два?Привіт. Купила нові сукні
Два
Щоб навернякаНашо два?