Блудник
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2623
- Реакції
- 3722
- Бали
- 698
Блудник не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку. Чому не спиш?Доброго ранку
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго ранку. Чому не спиш?Доброго ранку
![]()
Так на роботу ж,привітДоброго ранку. Чому не спиш?
Привіт.Доброго ранку. Чому не спиш?
То молодий здоровий організмВ якщо засинаєш де попало і хропиш то старість? Чи то ексцентичність?
Саме головне не з ким попало.В якщо засинаєш де попало і хропиш то старість? Чи то ексцентичність?
Ти знаєш,я ось подумала:а може і поспала б з ким попало? Та навіть хто попало не попавсяСаме головне не з ким попало.
А так саме головне, щоб ти добре виспалась.
![]()
Роман з Романом?Ти знаєш,я ось подумала:а може і поспала б з ким попало? Та навіть хто попало не попався
І що такє:шо попало. Все дуже індивідуально,
Шо за Роман? Я його знаю?Роман з Романом?

Ні, це просто красиве словосполучення. А завести роман можна з любим чоловіком, котрий тобі подобається.Шо за Роман? Я його знаю?
в нас поповнення буде слідкувати да гєнчіком та кухньою![]()
в нас поповнення буде слідкувати да гєнчіком та кухньою![]()
![]()
Слухай,хотіла відео вставити,де кицька щура в каструлю із борщєм кидає,ну щоб смачніше було,та не виходить відео вставити,своїми словами розказала,ну це до того ,що буде кіт на кухні дивитисяв нас поповнення буде слідкувати да гєнчіком та кухньою![]()
![]()
Я бачила, як рудий кіт кидає мишу в каструлю з картоплею.Слухай,хотіла відео вставити,де кицька щура в каструлю із борщєм кидає,ну щоб смачніше було,та не виходить відео вставити,своїми словами розказала,ну це до того ,що буде кіт на кухні дивитися
Шось так багато котів повилазило
Ксюхо,в шо ти мені там понажимала? Тепер просто вісить табличка якасьПривіт.
Дуже часто працюю, п'ята доба через день. Засинаю коли вдома в пів восьмої вечора, сплю до 12 ночі, а потім трохи почитаю, послухаю аудіокнигу, знову посплю. Коли засинаєш під телевізор, то вже старість![]()
Я нічого не натискала, то у мене табличка висить, як відкоригувати текст.Ксюхо,в шо ти мені там понажимала? Тепер просто вісить табличка якась
А вночі що будеш робити? Хіба прокинешся в 2 і коньяку грам 250 і знову спати
Носки кашатниці?
І у мене,і гапликЯ нічого не натискала, то у мене табличка висить, як відкоригувати текст.