Кибуц Берлога (проект номер раз)

Ну, бурю прекращали раньше в Центральной и Северной Украине бросая нож в тучи или, если ливень с бурей — то бросали во двор лопату, которой хлеб в печь клали. Но это как где. Может в этом что и есть, как знать
Можливо.

Ага заробити можна тільки геморой 😂
Вот и я о том же ж. Работы нима, денег нима. Ждём. Чего ждём — непонятно. Толи чуда, толи работы, толи счастья, толи всего и сразу. Словом — # жизнь как она есть)))

Вот и я о том же ж. Работы нима, денег нима. Ждём. Чего ждём — непонятно. Толи чуда, толи работы, толи счастья, толи всего и сразу. Словом — # жизнь как она есть)))
Взагалі не працюєш, чи зв'язку з навколишніми подіями це неможливо?

Взагалі не працюєш, чи зв'язку з навколишніми подіями це неможливо?
Подрабатываю, но доход нестабильный и по графику, и по стоимости. А найти работу — не дают обстоятельства в личной жизни. Короче — ёжики плакали, кололись, но продолжали грызть *раный кактус. Но и * с ним. Хоть не хуже бы)))

Не без того. Только один человек в жизни и остался. А так — слишком много допустил ошибок, слишком много было разочарований и потерь. Одно слово — # жизнь как она есть)))
Це життєвий досвід. Розумні вчаться на чужих помилках, а дуже обдаровані, на власних.

Це життєвий досвід. Розумні вчаться на чужих помилках, а дуже обдаровані, на власних.
Тогда я видно непризнанный гений ))) Но как бы там ни было — жизнь это «здесь и теперь» которое есть путь. А тот — куда ни сверни — всегда ведёт вперёд, главное просто идти и не сдаваться)

Тогда я видно непризнанный гений ))) Но как бы там ни было — жизнь это «здесь и теперь» которое есть путь. А тот — куда ни сверни — всегда ведёт вперёд, главное просто идти и не сдаваться)
Зовсім повна ж@па?
Чи ще терпимо?

Ти хоч знаєш чим отравився?
Чи маєш щось хронічне? Крім виразки з якою розлучився?
Та нема в мене нічого хронічного. Шлунок після розлучення не турбував. Може вірусняк якись. Якщо не попустить піду до лікаря.

Та нема в мене нічого хронічного. Шлунок після розлучення не турбував. Може вірусняк якись. Якщо не попустить піду до лікаря.
Якщо ти їв гриби, або якусь консервацію, то потрібно зразу в лікарню. А так по потребі, хоча і перекуси шаурмою, теж може бути цікавими і закінчитись інфекційною.
У нас літом грип був з шлунковими ускладненнями. Тепер не чула.

Якщо ти їв гриби, або якусь консервацію, то потрібно зразу в лікарню. А так по потребі, хоча і перекуси шаурмою, теж може бути цікавими і закінчитись інфекційною.
У нас літом грип був з шлунковими ускладненнями. Тепер не чула.
Не їв гриби і не їм взагалі. Все як завжди. Зараз норм ніби тільки підташнює. Ще сьогодні подивлюся. Ти спати в ночі збираєшся?

Не їв гриби і не їм взагалі. Все як завжди. Зараз норм ніби тільки підташнює. Ще сьогодні подивлюся. Ти спати в ночі збираєшся?
Я вчора вечером восьмій заснула, була після чергування, потім вночі проснулась, з вами поспілкувалась, почитала новини і в чотири години ранку заснула. Так що сім годин я поспала.

Не знаю, сумнівне лікування, тут денце може відпасти від переляку.
В Карпатах традиційне народне лікування. Шукаєш босорканю, вона знімає свої труси, мочиться на них і добре витирає цими трусами пацієнта. Дуже добре допомагає при вроках і не зрозумілих захворюваннях.
Але на форумі хлопці категорично відмовляються від лікування, мабуть їм не дуже погано. Не вірять в нетрадиційну медицину.
Значить,прийде на допомогу безкоштовна... Клізма,зеленка подорожник🤭🤭🤭
Доброго ранку!❤️

Значить,прийде на допомогу безкоштовна... Клізма,зеленка подорожник🤭🤭🤭
Доброго ранку!❤️
Привіт
Пацієнт не довіряє ні традиційній медицині, ні альтернативному лікуванню.
Капризує. Але ми і не таких впертих лікували. Від нашого лікування не втекти.

Назад
Угорі