Ода Набунага
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1096
- Реакції
- 3045
- Бали
- 5480
Ода Набунага не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чому ти вночі не спиш?Это о собаках если что)
![]()
Ночь — время тишины, покоя и размышлений. Время когда (увы не сейчас) можно смотреть в звездную бездну и видеть сны миров. Так что я не не сплю, я наслаждаюсь)Чому ти вночі не спиш?
Працюєш сторожем?
В мене вже багато років безсоння від нічних чергувань. Але я раніше лягаю спати, а інколи сплю на обід.Ночь — время тишины, покоя и размышлений. Время когда (увы не сейчас) можно смотреть в звездную бездну и видеть сны миров. Так что я не не сплю, я наслаждаюсь)
А ты почему не спишь?
Я сплю до обеда. Скоро уже буду ложиться. Дежуришь хоть не участковым? Видел одного сегодня — искал какую-то папку. Ну-ну. Я ему так и сказал — я педаль потерял и не нашёл, а ты тут папку! А он меня догнал — и мою педаль вернул. Надеюсь папку он тоже нашёл)))В мене вже багато років безсоння від нічних чергувань. Але я раніше лягаю спати, а інколи сплю на обід.
Ні, працюю в лікарні.
Педаль від чого? Рояль в кущах?
Не-а. Не люблю рояли, я больше по клавесинам и операм. А педаль — от велосипеда. Рассыпается он помаленьку. А деньги только на себя нахожу пока. Но ничего, уже дома отремонтировал. Чутка педаль стала ниже но то такое)Я оце вообше не поняла
Привіт.Я оце вообше не поняла
Точно, мені навіть в голову не прийшлоПривіт.
Раніше телефон був стаціонарний в розетці. Тепер те саме, телефон постійно на зарядці, від використання, швидко розряжається.
Ухти, і халатик є? І шапочка і масочка? Це так сексуально... і тут тебе знайдуНі, працюю в лікарні.
Педаль від чого? Рояль в кущах?
Жду....Ухти, і халатик є? І шапочка і масочка? Це так сексуально... і тут тебе знайду![]()

Ти так всих ухажорів розлякаєш... нє ну може є любителіЖду....![]()
Це державна медицина. Тут з ліків - клізма, зеленка і подорожник.Ти так всих ухажорів розлякаєш... нє ну може є любителі![]()

Ну мені тоді градусник і фсьо...Це державна медицина. Тут з ліків - клізма, зеленка і подорожник.
![]()
Я Вас почула, хворий!Ну мені тоді градусник і фсьо...