КВЕДи для компанії з надання послуг лідогенерації

• Автор теми Автор теми Law_Artem
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

Law_Artem

Only read
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Law_Artem не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт, колеги. Маю наступне питання: компанія-резидент (загальна система оподаткування), як Замовник, планує укласти договір про надання послуг лідогенерації з CPA-мережею. Зараз перевіряємо контрагента (ФОП), наданого CPA-мережею, і в нас з'явилось цілком логічне питання: які саме КВЕДи мають бути зареєстрованими у такого постачальника послуг? В інтернеті майже немає інформації по цій темі. Рятуйте!

Привіт, колеги. Маю наступне питання: компанія-резидент (загальна система оподаткування), як Замовник, планує укласти договір про надання послуг лідогенерації з CPA-мережею. Зараз перевіряємо контрагента (ФОП), наданого CPA-мережею, і в нас з'явилось цілком логічне питання: які саме КВЕДи мають бути зареєстрованими у такого постачальника послуг? В інтернеті майже немає інформації по цій темі. Рятуйте!
Щось таке вумне. Це лід возити? Най куплять холодильника
Якщо Law_Artem, це юрист в цему постачальнику?
Краще Student_Artem.
Хоч я взагалі нінфіга з того не поняв, але кведи необхідні знайшов за 1.5 хв.
Google.com - "лідогенерація кведи" - пошук.
Починаючи з першого посилання там йде перелік кведів у аналогічних підприємств, які займаються тим же.
63.11
63.12
63.91
69.99
Шукати в гуглі я навчився на першому тижні роботи після інституту, коли дали справу, пояснили які статті застосовувати і вперед - пиши позовну заяву, сам.

Останнє редагування:
Щось таке вумне. Це лід возити? Най куплять холодильника
CPA, лидогенерация. Скажем так, это что-то на очень современном))
Я пока воздержусь от комментариев, ибо ровным счетом в этой теме нОль

В мене для тебе таска, СРА СПІ і т.д... :письмо:
Забагато всякої херні, яка вузькопрофільована і незнайома іншим. Якщо потрібна порада потрібно внятно навчитись писати.
В позовах зазвичай пишуть спочатку розшифровку, потім в дужках абревіатуру... Так буде зрозуміло далі по тексту

[POSTS=1000]Я простіше напишу :

завантаження.webp

[/POSTS]

Напишіть людською мовою, що входить в такі послуги.

Вітаю, колего! У вашого контрагента мають бути зареєстровані в обов’язковому порядку:

КВЕД на маркетингові послуги (73.20. Дослідження кон'юнктури ринку та виявлення громадської думки)

КВЕД на рекламні послуги (73.11. Рекламні агентства).

Але зважайте, що лідогенерація — це, в першу чергу, маркетингові послуги, а не рекламні, оскільки Замовник проводить оплату за саме лід (за залучення клієнта чи іншу пов’язану із цим дію), а не за факт розміщення рекламно-інформаційного матеріалу (що має місце при наданні суто рекламних послуг). Однак, навіть податківці не завжди розуміють суть лідогенерації в частині відношення до того чи іншого виду діяльності. Надійніше, якщо будуть обидва ці КВЕДи, вони дуже схожі за своєю суттю. Якщо будете співпрацювати з контрагентом без цих КВЕДів, то повірте, податкова зніме вам всі витрати, сплатите податки з такої суми «коригування» та ще й штрафні санкції. Краще підстрахуйтесь.

Назад
Угорі