Куріння

• Автор теми Автор теми Cosa_Nostra
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 163
  • Перегляди Перегляди 7K

Ви курите?

• Так, постійно

Голосів: 111 64.5%
  • Так, рідко

Голосів: 22 12.8%
  • Ні, не курив(ла) ніколи

Голосів: 11 6.4%
  • Кинув(ла)

Голосів: 28 16.3%

• Усього проголосувало
    172
Сама від себе не сподівалася... по статистиці додатка сьогодні 204 дні як я не курю;
життя продовжене на 29 днів (але це не точно);
зекономлено часу 13 днів (це тіпа той час, який би йшов на перекури, але автори проекту не врахували той час, який ішов щоб інколи поїхати в сусіднє село по нікотинові палички ровером бо в нашому в 4-х магазах сигарети закінчилися, а приїдуть лиш завтра-післязавтра);
зекономлено грошей 6790,10 грн (але це теж вже не точно бо від тоді сигарети подорожчали з на 2 гривні, на жаль в програмі не передбачене здорожчання, а тупо перемножує ціну на кількість). У випадку з моїм чоловіком, який кинув палити на два місяці швидше, статистика ще більш потішна, так як за кордоном сигарети 2,4 євро молдавське контрабандне Г, а звичайні сигарети 3,5 эвро.

По здоров"ю важко щось оцінювати крім зникнення задишки, ранкового кашлю та шмарклів, так як не тільки це змінилося у моєму способі життя. Основне шо, основне то, що я зараз можу спокійно вирушати на безлюдний острів без панічних нав"язливих думок, що сигарет не вистачить і шо я буду курити, а як захочу, а не буде 100500 раз по кругу, ай-яй-яй. Я перестала бути рабом звички, відокремила процес курива від своєї особистості і отримала свободу.

Вже звикла, що день не ділиться на 18 маленьких відрізків від сигарети до сигарети, а плавно перетікає від однієї задачі до іншої.

Поїсти любила завжди, а від березня мій рот перетворився на січкарню. Але останнім часом помітила, що вже трохи апетит нормалізувався, думаю, з часом все стане на своє місце. Моєму організму просто було нелегко спочатку привикати до відсутності нікотину, яким я його щедро здобрювала років 15, а потім в червні я ще на веганство перейшла, тому на питанні надмірного апетиту я не зациклююся (всього-навсього треба вибрати правильного чоловіка - в два рази більшого, вищого щоб на його фоні завжди виглядати маленькою, худенькою) :victory::victory:
в МФО влазь! а-то бачу життя сумним стало. аж страшно за вас

в МФО влазь! а-то бачу життя сумним стало. аж страшно за вас
в мене є, 11 штук. Правда, вони мені жити не мішають, а я їм
Лише Приват плачУ і плАчу, ще десь 4 тисячі лишилося, тисяч 35 вже тю-тю. Пограла в картішки, називається)
Post automatically merged:

На що витрачено, якщо не секрет?
По факту, на закриття кредиту по Привату. А кредити я брала втихаря бо програла в покер спочатку трохи, а потім чим раз тим більше, а потім кредит щоб закрити інший кредит. Хотіла бабла підняти, а вийшло навпаки

Останнє редагування:
Назад
Угорі