Куріння

• Автор теми Автор теми Cosa_Nostra
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 163
  • Перегляди Перегляди 7K

Ви курите?

• Так, постійно

Голосів: 111 64.5%
  • Так, рідко

Голосів: 22 12.8%
  • Ні, не курив(ла) ніколи

Голосів: 11 6.4%
  • Кинув(ла)

Голосів: 28 16.3%

• Усього проголосувало
    172
Дякую за підтримку. Я спати,бо раненько на зміну вставати. Всім гарної ночі. Дякую ,що Ви в мене є))))

а я сейчас курю много,т.к. переживаю
мой котик упал с 6-го этажа во вторник и сейчас в реанимации
ему уже сделали одну операцию,зашили небо,
сейчас он в тяжелом состоянии,т.к. повысилось количество лейкоцитов,а это говорит о возможном сепсисе...
если придет в себя немного,нужно будет собирать переднюю лапку,у него закрытый перелом со смещением..
была опасность отека мозга,легких,повреждения внутренних органов...но это вроде не проявилось,
котик в хорошей клинике под круглосуточным наблюдением, но я все равно очень волнуюсь...

От погодьтеся, в таких ситуаціях- таке відчуття,ніби від тебе все залежало, а ти не зреагував...
Мені так неприємно, що то кошмар...(((

Так воно буває. В тебе може бути щось таке, що тобі або вже не потрібно або не настільки важливе, як якийсь людині десь в іншому місті.
Мене люта злоба розриває коли я дивлюсь як десь діти "мажорів" жирують і розбивають в хлам дорогучі авто, в той час як в якийсь лікарні помирає важкохвора дитина, в якої батьки не змогли назбирати 100000 на операцію.Але таке життя - в когось з "сраки лізе", а комусь нема чим дітей нормально годувати.Хтось хизується по зомбоящику сумочкою за 15к "дохлих амереканських презедентів" а через 5 хв в соціальній рекламі показують пенсіонерку, яка 40років відбатрачила і тепер на свою пенсію не може оплатити комуналку.Пардон за оффтоп ... піду покурю мабуть теж (((

Я своє весільне плаття переробила на костюм сніжинки для малої... Якщо підійде завужене і обшите дощиком і блискітками вбрання- я віддам...)))
Хаха. А я на свадьбе и была в узком коротком и в шляпке с вуалью)))...ох это свекровь взбесило))))...тоже мелкая его потом затаскала)

сейчас он в тяжелом состоянии,т.к. повысилось количество лейкоцитов,а это говорит о возможном сепсисе...
если придет в себя немного,нужно будет собирать переднюю лапку,у него закрытый перелом со смещением..
была опасность отека мозга,легких,повреждения внутренних органов...но это вроде не проявилось,
котик в хорошей клинике под круглосуточным наблюдением, но я все равно очень волнуюсь...
Бедный котейка..Пускай выздоравливает поскорее..Это как дети... Я Вас понимаю..

Останнє редагування:
Співчуваю...
Тримайтеся...
Сама нещодавно переживала щеплення зі своїми кошенятами... Не думала, що буде така реакція...(( Але всі вижили...

Співчуваю...
Тримайтеся...
Сама нещодавно переживала щеплення зі своїми кошенятами... Не думала, що буде така реакція...(( Але всі вижили...
спасибо,пытаюсь как-то отвлечься ((
ему еще предстоит несколько дней реанимации..
надежда на врачей..
клиника хорошая,хоть и дорогая
надеюсь,что он не погибнет

Сочувствую.здоровья котику Вашему.Держитесь.

спасибо,пытаюсь как-то отвлечься ((
ему еще предстоит несколько дней реанимации..
надежда на врачей..
клиника хорошая,хоть и дорогая
надеюсь,что он не погибнет
Коти мають 9 життів... Надійтеся на це...)))

Не варто дякувати... Я вірю, що з вашим котиком все буде добре...
В мене нещодавно вкрали кицьку, у неї залишилось троє кошенят, яким було десь близько тижня...
Я думала здурію, коли через кожну годину годувала їх дитячою сумішшю Nutrilon, з шприца і потім ще пів години терла їм животики теплою ваткою, імітуючи вилизування кішки... Уже їдять самі, але не вилизуються... Ні я, ні ветеринар не знаємо як їх цього навчити...(

В мене нещодавно вкрали кицьку, у неї залишилось троє кошенят, яким було десь близько тижня...
Я думала здурію, коли через кожну годину годувала їх дитячою сумішшю Nutrilon, з шприца і потім ще пів години терла їм животики теплою ваткою, імітуючи вилизування кішки... Уже їдять самі, але не вилизуються... Ні я, ні ветеринар не знаємо як їх цього навчити...(
Думаю научатся)Хотя...у меня старшая кошка (голубых кровей)из питомника.. ещё та засранка. А младшая (подкидыш)собакой воспитана и чистюля ).Все от характера зависит..как у людей! )

мне кажется,сами должны научиться,у них рефлекс должен сработать,врожденный

Курил 14 лет, помог бросить Ален Карр, не курил 6 лет.. Был счастлив... Летом начал..., благодаря доставучим ******* которые довели до нервного срыва и продолжительной депрессии, из которой вышел буквально недели две как... Пришла ясность ума благодаря форуму. Борюсь теперь, но курить не бросил((

Сама від себе не сподівалася... по статистиці додатка сьогодні 204 дні як я не курю;
життя продовжене на 29 днів (але це не точно);
зекономлено часу 13 днів (це тіпа той час, який би йшов на перекури, але автори проекту не врахували той час, який ішов щоб інколи поїхати в сусіднє село по нікотинові палички ровером бо в нашому в 4-х магазах сигарети закінчилися, а приїдуть лиш завтра-післязавтра);
зекономлено грошей 6790,10 грн (але це теж вже не точно бо від тоді сигарети подорожчали з на 2 гривні, на жаль в програмі не передбачене здорожчання, а тупо перемножує ціну на кількість). У випадку з моїм чоловіком, який кинув палити на два місяці швидше, статистика ще більш потішна, так як за кордоном сигарети 2,4 євро молдавське контрабандне Г, а звичайні сигарети 3,5 эвро.

По здоров"ю важко щось оцінювати крім зникнення задишки, ранкового кашлю та шмарклів, так як не тільки це змінилося у моєму способі життя. Основне шо, основне то, що я зараз можу спокійно вирушати на безлюдний острів без панічних нав"язливих думок, що сигарет не вистачить і шо я буду курити, а як захочу, а не буде 100500 раз по кругу, ай-яй-яй. Я перестала бути рабом звички, відокремила процес курива від своєї особистості і отримала свободу.

Вже звикла, що день не ділиться на 18 маленьких відрізків від сигарети до сигарети, а плавно перетікає від однієї задачі до іншої.

Поїсти любила завжди, а від березня мій рот перетворився на січкарню. Але останнім часом помітила, що вже трохи апетит нормалізувався, думаю, з часом все стане на своє місце. Моєму організму просто було нелегко спочатку привикати до відсутності нікотину, яким я його щедро здобрювала років 15, а потім в червні я ще на веганство перейшла, тому на питанні надмірного апетиту я не зациклююся (всього-навсього треба вибрати правильного чоловіка - в два рази більшого, вищого щоб на його фоні завжди виглядати маленькою, худенькою) :victory::victory:

Назад
Угорі