8 днів, політ нормальний. Час злетів, я не встигла оглянутися. Жива!
Обійшлося моє кидання однією пластинкою Табексу, не було можливості зразу поїхати купити другу, а потім і не було потреби.
Враховуючи мою сильну фізичну залежність від нікотину - це перемога. Й подумати не могла, що так швидко і безболісно це відбудеться. Час від часу находить відчуття, що чогось не вистачає, час від часу забуваю, що кинула. Все таки, 15 років продиміла.
Є деякі невеличкі покращення по здоров'ю, хоча частенько ще паморочиться в голові, після того як кинула, хоча це навіть прикольно.
Дратівливість, настрій які були такі й залишилися.
А може коли ми кидаємо курити то спеціально неусвідомлено дратуємося більше щоб повернутися до сигарет? Хз.
Їм без упину.... В принципі, я й до цього на апетит не жалілася))

Значить, фізична нікотинова залежність начебто по даних британських вчених пройшла. Психологічно мене не тяготить, в мене нема стереотипів про зняття стресу сигаретою чи щось в цьому роді. Сигаретою я тамувала нікотиновий голод, не більше, не менше.
я та людина, яка докурювала бички (не свої в тому числі) , яка курила і пріму без фільтру і самокрутки, яка вечером по вітрах зимою перлася через городи і поля позичити сигарет (в селі в магазі часто сигарет може просто не бути, особливо в переддень поставки, якщо не закупився вчасно то вибачай).
Перша думка зранку - покурити. До кави, після кави, до другої кави, після другої кави... Деколи відчувала себе припнутою до п'єца так як це моє одне з небагатьох місць для куріння, враховуючи специфіку проживання у сільській місцевості. Ніби й іду на кухню чи вулицю щось робити, а нє, ще контрольну, ще одненьку на дорогу)