Купили 3 кредита.Что дальше?

• Автор теми Автор теми Mr.Titty Twister
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 1K

Mr.Titty Twister

Форумчанин
Дописи
186
Реакції
75
Бали
2625
Mr.Titty Twister не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый вечер господа!
Кредит капитал купил у меня 3 кредита:Милоан(15), Тенго(15),Манифою(25)
Сумма приличная и это только тело.Все эти компании предлогали тело перед продажей.4 месяц просрочки.Была бы возможность-закрыл бы.Что теперь ожидать?Надеюсь просто звонки,сам факт количества чуть напрягает.Что посоветуете? Спасибо

Добрый вечер господа!
Кредит капитал купил у меня 3 кредита:Милоан(15), Тенго(15),Манифою(25)
Сумма приличная и это только тело.Все эти компании предлогали тело перед продажей.4 месяц просрочки.Была бы возможность-закрыл бы.Что теперь ожидать?Надеюсь просто звонки,сам факт количества чуть напрягает.Что посоветуете? Спасибо
С ними можно договорится за тело и разбить тело на платежи. Можно закрывать не три сразу, а по очереди. Но не общайтесь со звонилками, пишите им на почту

Доброго дня в мене чотири купили 2 із банка і 2 мфо по тілам десь 200к. пропонують по частинах закривати що посовітуєте.

Доброго дня в мене чотири купили 2 із банка і 2 мфо по тілам десь 200к. пропонують по частинах закривати що посовітуєте.
Закривайте по одному, від меншого тіла до більшого
Ну якщо у вас є 200000, то закривайте все одразу))

Дякую вагаюсь щоб необманули ...)
Оплата тільки по гарантійному листу, звірійте всі дані і вперед)
Без листа нічого не сплачуйте
І можете ще спитати договір факторингу (чи дійсно саме ця компанія викупила ваш кредит)

Це ж скільки їх у Вас, що саме ваші 4 купили? А сОвІтУвАТи вам удач.

Назад
Угорі